Skocz do zawartości
IGNORED

Koncert zespołu SBB - 13.04.2014

kangie

Rekomendowane odpowiedzi

A kuku, "historia muzyki rockowej naszego pięknego kraju" jest w zasadzie historią zapożyczeń, cytatów albo wręcz zwykłych plagiatów z tego co kiedyś grało się na świecie.

O permanentnym debilizmie tzw warstwy tekstowej nie warto nawet wspominać.

Z tymi tekstami nie u wszystkich było tak źle. Np. bardzo dobre teksty mieli Skaldowie, których tak na marginesie osobiście cenię wyżej niż SBB...

Ja chyba nie dorosłem do żadnej muzyki, słucham wszystkiego co mi się podoba.

U mnie gorzej słucham wszystkiego co mi wpadnie w ręce niestety 99.9% tylko jeden raz :(

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

rochu muzyka tzw. poważna oczywiście jest niezła zwłaszcza dobre realizacje, i jazz też jest naprawdę świetnie w większości przypadków nagrywany toteż ich też słucham, jednak nie rezygnuję z muzyki innej niż jazz i powaga; no może nie słucham wszystkiego np. rapu, hip-hopu staram się unikać i tyle;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Bacha sluchalem namietnie w czasach szkoly sredniej i czasami wracam do jego tworczosci.

Temat koncertu SBB uwazam za wyczerpany. Zamykam.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.