Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do kina domowego

mirek1967

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym prosić o pomoc: posiadam amplituner Onkio TX-NR626 i chciałbym dobrać do niego kolumny. Pokój ok. 26 m kw. Sprzęt ma służyć w równym stopniu do oglądania filmów i słuchania muzyki. Moj wstępny wybór to: JBL Loft 5.1 lub JBL Studio180 5.1. Czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat mojego wyboru i ewentualnie zaproponować coś innego. Budżet jakim dysponuje to ok.. 3500 zł i jestem otwarty na każdą propozycje (nie jestem przywiązany do JBL). Bardzo dziękuję za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/110066-kolumny-do-kina-domowego/

Witaj,

podaj proszę więcej informacji, przede wszystkim w kwesti muzyki - jakie zazwyczaj gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie. Przy wyborze optymalnego zestawu powinieneś przede wszystkim na to zwrócić uwagę.

Czekam na więcej szczegółów.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Moim zdaniem do Twoich gatunków muzycznych Jbl będzie odpowiedni. Ewentualnie namawiam na posłuchanie zestawu kolumn marki Melodika oraz system Taga Harmony serii Platinum.

Jeśli masz taka możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Moim zdaniem do Twoich gatunków muzycznych Jbl będzie odpowiedni. Ewentualnie namawiam na posłuchanie zestawu kolumn marki Melodika oraz system Taga Harmony serii Platinum.

Jeśli masz taka możliwość, serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą.

Witam mam podobny problem ,właśnie nabyłem Denona X4000 (Oczekuje na przesyłkę :) ) i stoję teraz przed dylematem jakie dokupić do niego kolumny na przód (słucham acid Jazzu ,Shade itp.raczej spokojna muza )Aktualnie dysponuję szwedzkimi kolumnami Proson Liberty przód ,centralny i surrandy oraz subwoofer Mivoc-1000.Nie mam możliwości przetestowania kolumn oprę się na sugestii fachowców !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.