Skocz do zawartości
IGNORED

Wątek samochodowy, wydzielony z wątku H-end na zewnątrz - wewnątrz budżetówka

marcindzieg

Rekomendowane odpowiedzi

I jeszcze każdy z tych znawców byłby najlepszym trenerem polskiej reprezentacji piłkarzy.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Tylko ja się zastanawiam co za problem usunąć cały wątek samochodowy- czyli off top- moderatorowi?

Od lat jeżdzę saabami i ich awaryjność to mitologia. No chyba że ktoś kupuje w Niemczech "okazje" z przekręcnymi licznikami, albo ma w dupie serwisowanie nowego samochodu. Ale rozumiem, że koledzy kolegów wiedzą lepiej.

Moj dobry znajomy miał Saaba 900. Kupil go używanego - chyba 4letni - i jeździł nim ponad dwadzieścia lat. Nigdy od niego nie słyszałem żeby coś się psuło. Oczywiście poza częściami które się normalnie zużywają. Jedyne co czasem narzekał to to że dużo pali. Sprzedał go dwa lata temu bo stwierdził, że nie potrzebuje już samochodu.

Poza tym zanim nie przejżałem tego wątku (miałem nadzieję znaleźć zupełnie co innego - jak w temacie) to nic złego o tych samochodach nie słyszałem.

Czuwaj.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Zakładam Wam nowy wątek i przenoszę do niego posty. Bocznica, bocznicą, ale skoro chcecie dyskutować o samochodach, to chociaż ozdzielajcie tematykę dyskusji, bo robi się bałagan.

Edit

Przeniosłem 2 ostatnie strony dyskusji o samochodach. Reszta poszła do archiwizacji, niestety przy przenoszeniu dużej ilości zaburzała się kolejność. A na przyszłość starajcie się trzymać danej tematyki. A jak chcecie nową poruszyć, to absolutnie nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć sobie kolejny wątek. Dzięki temu czytający będą w stanie znaleźć to co ich interesuje, a nie będą nadziewać się na kompletnie inną tematykę, niż tytułowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.