Skocz do zawartości
IGNORED

zabezpieczenie sprzetu przed dzieckiem.

mar.s

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Panowie moj szkrab ma 9 miesiecy I jest bardzo zainteresowany plyta cd ktora sie kreci w moim toploaderze. Nie ma opcji zeby zainteresowalo go co innego niz ww plyta. Stolik na sprzet mam na wysokosci 20 cm. Myslalem zeby po prostu kupic wyzszy ale do wyzszego po prostu podejdzie I przy niej wstanie I znowu ten sam problem. Nie moge rowniez kupic szafki zamykanej bo w cdku lampka siedzi I nie chce zeby sie grzala za mocno.

Jakie wy macie rozwiazania??

Mój brat ma szkraba 7-miesięcznego i też już się zastanawiam nad bezpieczeństwem moich zabawek. Ja chyba po prostu będę okazjonalnie zamykał pokój ze sprzętem na klucz ;)

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

Są składane ogrodzenia, miałem takie, składało się z czterech boków po 2m połączone zawiasami. A jak nie, no to zostaje tylko prąd...

Normalnie do środka wkłada się potwora, ale można by na odwrót: do środka cenny sprzęt.

kojecdladziecidrewno.jpg

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.