Skocz do zawartości
IGNORED

Malezyjski Boeing 777 - co jest grane?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Pieprzesz Włodzimierz takie żałosne wstawki jak stary bolszewik który jeszcze w ostatniej chwili przed rozstrzelaniem wierzy w Stalina.

Obydwaj Panowie - ja podałem argumenty dlaczego to wszystko jest gówno warte a wy nic. Jakoś mnie to nie dziwi.

Jakbyś nie opluwał, tylko myślał i argumentował, to najpierw wykazłbys, kiedy i gdzie napisałem, że ukraiński myśliwiec zestrzelił ten samolot. Też mnie jakoś nie dziwi, że tego nie napisałeś.

to nie jest wojna na argumenty.To jest wojna na smierc i zycie.

Widać, że po sobie sądzisz.

uuuu to jeszcze nie zakonczyłes całosci kursu...

własciwie do dopiero wstep do regulaminu krasnoarmisty.

muls - masz charekter ulicznej mendy rzucajacej kamieniami w kazdego kto popadnie.

Jakbyś nie opluwał, tylko myślał i argumentował, to najpierw wykazłbys, kiedy i gdzie napisałem, że ukraiński myśliwiec zestrzelił ten samolot. Też mnie jakoś nie dziwi, że tego nie napisałeś.

Widać, że po sobie sądzisz.

Widzę, że już kompletnie się pogubiłeś. Pieprzenie odnosi się do całości, zwłaszcza, że taki całkiem głupi to nie jesteś a lecisz językiem propagandy z najlepszych czasów komuny.

Moje argumenty merytoryczne były, nikt się do nich nie odniósł.

Jestem Europejczykiem.

Widzę, że już kompletnie się pogubiłeś. Pieprzenie odnosi się do całości, zwłaszcza, że taki całkiem głupi to nie jesteś a lecisz językiem propagandy z najlepszych czasów komuny.

Moje argumenty merytoryczne były, nikt się do nich nie odniósł.

No własnie widzę, kto tu sie pogubił. Rozumiem, że masz wielki żal do wszystkich tych, którzy się nie odnieśli do twoich argumentów najwyższej wagi. Przypuszczam też, że przeoczyłeś, iż z pewnością odniósł się do nich muls. Od zazwyczaj do wszystkiego i do wszystkich się odnosi.

Ja wolę poczekać na Ostateczny Komunikat Najwyższej Komisji Prawdy.

Czyli Putina w Russia Today?

Z pewnością nie. Dzisiaj w Polsce już każde życie świeżo poczęte wie, iż Putin do największy drań, morderca i kłamca.

I żeby nie było najmniejszych nawet niedomówień, oświadczam:

Czekam oczywiście na Prawdę Zachodu. Kiedyś powinna zostać przedstawiona.

Przypominam też, że dla mnie w dalszym ciągu najbardziej wiarygodna wydaje się teza mówiąca o zestrzeleniu rakietą ziemia - powietrze.

czekamy na prawde ale nie wydamy dowodu.Tak mniej wiecej wyglada prawda putina.

Czekam, kiedy w tym stachanowski zapale, zaczniesz odpowiadać sam sobie.

patrzac obiektywnie ty nie jestes mi do niczego potrzebny,

a juz na pewno nie do odpowiedzi.Spokojnie to moge zrobic sam.

<br />czekamy na prawde ale nie wydamy dowodu.Tak mniej wiecej wyglada prawda putina. <br />
czyli to nadal za trudne.Masz dwa dni jak rozgryziesz.

patrzac obiektywnie ty nie jestes mi do niczego potrzebny,

a juz na pewno nie do odpowiedzi.Spokojnie to moge zrobic sam.

czyli to nadal za trudne.Masz dwa dni jak rozgryziesz.

Moja odpowiedź jest taka: zrób sobie dobrze sam. Nawet przez dni dwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ups...a jednak komus wyraznie zalezy by skłócic Rosje z UE

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przed ta katastrofa powiedzmy sprawa ukrainska nie była w centrum zainteresowan Brukseli...i na pewno to musiales zauwazyc.

Po tym incydencie zupełnie inaczej sprawy się zaczęły toczyc.

Wiadomo komu na tym zależy. Obcym władzom Ukrainy i diasporze ukraińskiej na całym świecie oraz USA i tym krajom, gdzie owa diaspora jest mocna. Ukraina jest obecnie głównym sojusznikiem USA w tej części Europy. Rola Polski, mimo wielkich starań, została zdegradowana. Polska dla USA coraz mniejsze znaczenie. Do polskich polityków i elit ten stan rzeczy z trudem dociera.

Komu zależy, temu zależy. Ale najwięcej w tej sprawie robi administracja Putina.

No jasne. Putin przecież osobiście odpalił rakietę ze swojego smartfona.

Nie stosuj taniutkich sztuczek propagandowych, wiemy o co chodzi. Putin całymi latami usypiał zachodnie społeczeństwa a zestrzelenie samolotu tę opinię zmobilizowało przeciw Rosji i spowodowało przebudzenie sporej jej części.

Tak więc jeżeli trzymać się niezbyt sensownego sformułowania o "wbijaniu klina" (skądinąd uwielbianego przez komunistyczną propagandę) to wbili go separatyści a być może rosyjscy wojskowi.

Jestem Europejczykiem.

Nie stosuj taniutkich sztuczek propagandowych, wiemy o co chodzi. Putin całymi latami usypiał zachodnie społeczeństwa a zestrzelenie samolotu tę opinię zmobilizowało przeciw Rosji i spowodowało przebudzenie sporej jej części.

Tak więc jeżeli trzymać się niezbyt sensownego sformułowania o "wbijaniu klina" (skądinąd uwielbianego przez komunistyczną propagandę) to wbili go separatyści a być może rosyjscy wojskowi.

Piszesz jak Polak z Wrocławia, który wrócił do Rzeszowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.