Skocz do zawartości
IGNORED

wybaczcie - nie moglem sie powstrzymac

Fademan

Rekomendowane odpowiedzi

ehehehehheehheh ... zobaczcie ten sprzet . HI FI !!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/11046-wybaczcie-nie-moglem-sie-powstrzymac/

To co prawda nie ten wątek - od tego są "znaleziska..." , ale faktycznie jest to pokaz wyjątkowego dziwadła. Ten basowiec pioniera jest mi znany, jest to subwoofer do samochodu. Widać, że obudowa precyzyjnie obliczona do głośników... :-)))

za tydzien beda go z tonsila tak samo poszukiwac jak yaba ... wkoncu ma koles talent i finezje, szkoda tylko ze rozmiar sie nie liczy, wydaje mi sie ze altus 1040 to moglby objac swoim logiem

eheheheh dokladnie te adidasy .... robia sa balast , wiecie razem z tym obciazeniem w postaci sera ! :)) daje naprawde niezly efekt .. jej chcialbym posluchac tych wspanialych konstrukcji .... a swoja droga musi byc wspaniala separacja dzwiekow przy tak wspaniale wyliczonej odleglosci poszczegolnych glosnikow ....

no pewnie ze przestaniemy, szkoda tylko ze to nie jest sprzet odsluchowy tylko umcyko-bombiaco-sasiado-denerwujacy , nadal duzo jest ludzi, szczegolnie mlodych, dla ktorych liczy sie dobry umncyczek, ja nawet podejrzewam ze koles robil to sam dla siebie i stwierdzil ze gra zalosnie i wpadl na pomysl zeby to sprzedac jakiemus jeleniowi, a sobie za to siano pewnie kupi juz nowe altusy , sam za mlodu bawilem sie w taki DIY , ale kurde tak pokreconego lba to chyba nie mialem, ja sie nawet na poczatku nie zastanawialem czy poprostu nie okleil szafy i wyciol dziur na glosniki

--> ste3an - bez urazy ja tez niemam nic do tonsili, nawet calkiem ciekawe konstrukcje maja, ja ost skladalem cos ladnego, jak bylby zainteresowany co mozna na nich wykrecic to daj znac, wyszly ladne podlogowni na kastach jamo, ale z glosnikami tonsila, musze powiedziec, ze jesli sie samemu z nimi pobawi, oczywiscie samemu zrobi zwrotnice, to maja efekt, tylko to byly podlogowki, a do mojego 12m2 sie nie nadawaly, natomiast w duzym pokoju jest naprawde ok

• Redaktorzy

Jak sądzę z tego, że facet wsadził przeciętny głośnik samochodowy plus dwa inne tanie głośniczki w obudowę o (wstępnie sądząc) niewłaściwych rozmiarach, i reklamuje to jako ósmy cud świata. I nikt się nie śmieje, wszyscy podziwiają zadufanie sprzedawcy.

No cóż - złośliwcy mogą powiedzieć, że jest pewne podobieństwo "wzornictwa" do pewnych angielskich znakomitych monitorów :) ;) ;P

Ja tam bynajmniej złośliwy być nie chcę - no ale jakieś podobieństwo może się nasuwać...

w sumie jak sie tak dobrze przypatrzyc ... to te dziela audiofilskie sa nieco podobne do starszych konstrukcji dynaudio ... czyz nie ... spojrzcie .... ten kolor , te przetworniki .... na pewno brzmienie jest co najmniej intrygujace ... aaa zauwazcie otwor bassreflexu jak znakomicie wyliczony ... chyba kupie to od niego i zrobie sobie mebloscianke z wbudowanym grajkiem .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.