Skocz do zawartości
IGNORED

Niedrogi kabel na tył

MMAchu

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra kolego skończmy te durne wywody bo robimy tylko bałagan. Próbowałem rozmawiać z Tobą jak z normalnym człowiekiem a Ty jakieś dziwne teksty rzucasz jak do dziecka.

Naczytałeś się propagandy? Twoja sprawa. Ja produkuję kable od paru dobrych lat i conieco o technologiach przetwarzania miedzi się dowiedziałem w praktyce i chętnie się tą wiedzą dzielę. Skoro jednak uważasz, że pozjadałeś wszystkie rozumy to nie mamy o czym dyskutować.

Dziękuję i pozdrawiam

Chyba kolego właśnie udowodniłeś,że sytuacja wygląda zupełnie odwrotnie bo ja potrafię ze szczegółami opisać technologię produkcji a Ty jak do tej pory nie podałeś ani jednego konkretu, że wiesz w ogóle o czym piszesz ;)

A to, że 99% kabli jest chłodzonych wodą to już wybitnie Cię wyobraźnia poniosła ;)

Ale no cóż, niektórzy nie patrzą na konkrety tylko żyją w swoim wyimaginowanym świecie voodoo.

• 4 lata później...

Uzywam tych kabli od lat i nawet w aucie mi nie zzieleniały te nie ofc.... stad moje zdziwienie i niedowierzanie.

Mam przez rok 2x2.5 od Technokabel i jest git. Miedź ma trochę inny kolor od Mogami , jest bardziej czerwona. Chyba nie jest 99,9999% czysta ale swą funkcję spełnia. Gdy zamknę oczy nie powiem co teraz gra: Technokabel czy 12x droższy Mogami.

Na plus Mogami - kabel jest bardzo gruby. Wszyscy kto je widzi mówi: "ale masz dobre kable!" :)

Ale o co chodzi???

Przecież do wody, dla chłodzenia, z wytłaczarki, dostaje się JUŻ POKRYTY IZOLACJĄ przewód i miedź z wodą nie ma kontaktu.

Po drugie- używam fajnego przewodu, który moze podpasować autorowi wątku, bo jest dobry i perłowo-biały: QED BDC (Ballanced Design Concept) 2,5mm2.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.