Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś kupował w wohnraumakustik.de ?

Ururam Tururam

Rekomendowane odpowiedzi

...Jak we w temacie...

Sklep

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znam od jakiegos czasu, ale tylko wirtualnie. Nigdy tam nic nie kupowałem, ani nie znam osób, które by to robiły. Powoli dojrzewam jednak do pewnego zakupu i stad właśnie pytanie - czy ktoś ten sklep zna z autopsji? Jeśli tak - to jakie miał wrażenia i doświadczenia?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

ale tam mają poczucie humoru:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ja kupowałem pare rzeczy m.in. Furutecha i voodoo cabel

Normalny sklep internetowy, ale nie wszystko mają w magazynach, więc czeka się około 4 tygodni przy najtańszej wysyłce

Doliczają transport i to podaja przy zakupie, ale nie informują ze to cena netto

Netto? Ach zuuuu.

No to jak do tego trzeba ichniejszy merwersztojer zapłacić, to cała oferta robi sie zdecydowanie miej atrakcyjna.

Wielkie dzięki za info.

Dokładnie tak

Ale maja listwy Velum po dobrej cenie, tylko z kablem wychodzącym z listwy. Teraz zniknęły, lub nie moge ich odszukać. Oczywiście były pod innym symbolem

• 2 miesiące później...

Odświeżam ten dość stary wątek, gdyż ostatnio skontaktowałem się z Wohnraumakustik i dostałem miłe informacje którymi uważam, że warto się podzielić:

* we ship to Poland.

No, to my wiedzieli.

* The shipping costs for loudspeakers are 30,- Euro.

Da się wytrzymać.

* All prices are included VAT.

Ważne! Czyli jednak merwersztojer w cenie! :-)

* For sending to Poland you can pay by bank transfer. If you wish to order, we send you an invoice with the Swift and IBAN-Codes of our bank.

Bardzo dobrze, nie wymagają kart kredytowych!!!

* After paying, the loudspeaker will send to you as soon as possible with our service GLS. This shipping you can control online. All speakers are deliverable inbetween one week after your payment.

Miłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.