Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe do pokoju 20 m.kw. (Pioneer, Onkyo, Taga)

Anemar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Planuję kupić zestaw, który będzie grał w pokoju 20 m. kw. Oczywiście dźwięk z filmów a jeśli chodzi o muzykę, to głównie rock, rzadziej pop. Ważny jest dla mnie dostęp do sieci - radio internetowe vTuner, Spotify. W przypadku kolumn chciałbym, żeby kolumny przednie było dość wąskie, poniżej 20 cm. W przypadku odtwarzacza BR ważne, żeby czytał sporo formatów video i miał dostęp do sieci (YouTube). Mam na to ok. 2500 zł.

Zastanawiam się nad czymś takim:

Pioneer VSX-528-K albo Onkyo TX-NR525

Taga Harmony TAV-506 v.2 albo Pioneer S-ESR2TB

Pioneer BDP-160-K czy może coś innego?

Doradźcie.

Witam,

Z produktów, które są w kręgu Twojego zainteresowania moim zdaniem najlepsza opcja to Onkyo + TAGA + BDP160. Optymalne zestawienie za niewielkie pieniądze.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Onkyo 515 cały czas jeszcze jest dostępne :)

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Dzięki za porady.

515 wygląda interesująco, ale jest droższy. Zauważyłem też, że 525 nie obsługuje radia sieciowego z vtunera, tylko z jakiegoś TuneIn a tam jest znacznie mniej stacji. Z tego powodu zainteresowałem się jeszcze Onkyo TX-NR414 i Yamahą RX-V475.

Czy w amplitunerach, żeby słuchać radia sieciowego można podać po prostu jego adres internetowy typu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zamiast korzystania z serwisów pośredniczących?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.