Skocz do zawartości
IGNORED

Na ktory ewentualnie sie decydowac w niedalekiej przyszlosci?

piskle smoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie.Moge w tej samej cenie kupic: Yamahe 3020, Denon 4520 i. Onkyo 3010. Posiadajac Onkyo 1007 jestem zadowolony ale powoli czas na zmiany.

Jeszcze jedno pytanie jak pezy. rych ampli wypada Onkyo 1010?

Pomieszczenie 25 m2 , glosniki Elac 68.2 seria.

Ergonomia to moje motto, myslalem przez chwile o. systemie dzielonym ale to nie dla mnie.Swego czasu mialem wzmaka podlaczonego pod pre ampli ale kupno Onkyo 1007 wyeliminowalo wzmaka i szanuje od tamtego momentu ergonomie ( taki zloty srodek) Ja jestem zadowolony i polowka niema problemow z wlaczaniem radia :).

stary RMB-1075 wciąż na topie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

procesor to kwestia tego jakie dekodery klient sobie życzy :>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli Onkyo odpowiada Ci brzmieniowo, pozostań przy TX-NR3010 lub jeszcze leoiej TX-NR5010. Jeśli duży nacisk kładziesz także na odsłuchy muzyki, zwróć uwagę na Marantz SR7008 lub moim zdaniem najwyższa półka w kwesti brzmienia - jeden z modeli Arcam lub NAD.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań slużę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Nie biorąc pod uwagę wyposażenia, to podobna półka klasowa. Zamieniając TX-NR1007 na najnowszy model TX-NR1010 zyskasz funkcje, z jakością nie pójdziesz do przodu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.