Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólny wyjazd na koncert do Filharmonii Berlińskiej

Gość Przemski

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Szanowni koledzy,

pragnę zapytać czy ktoś z Was, kto jeździ regularnie (bądź nierugularnie) na koncerty (lub też może planuje jednorazowy wyjazd) (najchętniej ze Śląska) do Filharmonii Berlińskiej byłby skłonny (oczywiście zakładając partycypację w kosztach) zabrać dodatkową osobę?

Tutaj nie znajdziesz nikogo takiego. Tutaj znajdziesz tylko wielu teoretyków którzy uważają że przekaz sprzętu stereo powinien dążyć do odtworzenia koncertu live. Ale żeby od razu do filharmonii ? Nie, takich hardcorów tu nie ma ...

Mi się zdarza, ale mam ten przybytek na miejscu - tak wiem jestem zboczony.

Ale pragnę uspokoić kolegów - to nie jest zaraźliwe.

Także bez paniki, nie likwidujcie kont ;P

hardkor to ten co wybierze sie do harmonii

czy ten co jezdzi z pl do berlinskiej ? :)

ja tam berlinskiej nie znam wiec nie wiem czy to warto ale do wiedenskiej z racji jakiejs tam reklamy tego miejsca uciech bym sie wybral :)

mam filharmonie gratis na ołowiance w gdansku - a bywa ze wielu hardkorów tam przybywa na hardkorzenie :)

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.