Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny EPOS EPIC 2 napedzane wzm NAD

robin102

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ja mam dwa gramofony, 4 wkladki, 2 preampy gramofonowe, magnetofon kasetowy i CD-S700 od Yamahy. I brzmienie zmienia swoj charakter. Testowalem w swoim systemie ok. 10 roznych wzmacniaczy, ale zaden nie zagral zdecydowanie lepiej od mojego. Roznice byly na granicy percepcji. Jesli znajde takiego wzmaka, to chetnie kupie. Ale widze, ze madrzej wymienic kolumny.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Ja mam dwa gramofony, 4 wkladki, 2 preampy gramofonowe, magnetofon kasetowy i CD-S700 od Yamahy. I brzmienie zmienia swoj charakter. Testowalem w swoim systemie ok. 10 roznych wzmacniaczy, ale zaden nie zagral zdecydowanie lepiej od mojego. Roznice byly na granicy percepcji. Jesli znajde takiego wzmaka, to chetnie kupie. Ale widze, ze madrzej wymienic kolumny.

Na wkładkach i preampach gramofonowych się nie znam więc się nie wypowiadam, ale gramofon - magnetofon i cd to jednak ZUPEŁNIE inne źródła. Nic dziwnego, że brzmienie zupełnie inne i zmiany duże.

Czy ja wiem czy stareńkie. Były produkowane w latach 2004-2013 (czyli dość długo i jeszcze w zeszłym roku) bo były udane.

To rzeczywiście ciekawa sprawa, sporo lat robione. Problem mam taki z tymi monitorami, że na dobrą sprawę dziś przy zakupie trudno określić w którym pokoju będą grały. Wysoce prawdopodobne, że będę z nimi wędrowal po domu mogą grac w 35m kw lub w pokoiku 11-12 mkw. Zrypałem sobie akustyke w duzym pokoju układajc płytki na podłodze do tego stopnia , zę podłogówki ulubione musiałem sprzedać, bo pomieszczenie tak podbijał niskie tony, że jak bym suba miał pod fotelem :)

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.