Skocz do zawartości
IGNORED

Cayin czy Phast oto jest pytanie.

Tomek Koko

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączę się. Ja mam Cayina TA-35 na KT-88 Electro-Harmonix-ach, jest OK ale przyznam, że jak wypożyczyłem KT-88 Gold Lion i powiem jest zdecydowanie treściwiej... miękko i bogato...

Mam inne pytanie - teraz w przed wzmacniaczy mam Tong_Sole... sa żwawe i schodzą nisko, ale zastanawiam się czy zmienić je na coś innego - coś z większą ilością przestrzeni i precyzyjniejsze - polecilibyście coś ?

Dopiero teraz zauważyłem moją pomyłkę,.... ja gram na Minas Anor + Spark 530 czyli prawie Cayin :-)

wracając do lamp kt88/6550 to odezwij się do Bogdana-lord vader, on ma bardzo dużą wiedzę na temat tych lamp

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Witam

Pobawcie sie lampami w pre a mocy zostawcie na deser. Jeśli w Cayinach zmieniacie kt88 i wsiadacie na 6550 to gorąco polecam Tung Solki tylko jak dla mnie awaryjne. Wolę każde inne ruskie. I wtedy zabierać się do testów sterujących lamp. Sam gram na Cayin A-55T

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.