Skocz do zawartości
IGNORED

Kef R700 - co do nich?

bertomak

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maniekn274

(Konto usunięte)

Kurde-strasznie długo ten krell zagościł u ciebie-a miał być taki fantastyczny. ;)

Nie wnikam,masz prawo kupować i sprzedawać co chcesz,ale chyba gdzieś było opisane-że to już koniec poszukiwań-a jednak nie.

Więc chyba nie jest tak fantastycznie ;)-no ale przecież zawsze można lepiej-fajnie ciągle mieć coś nowego. ;)

Kurde-strasznie długo ten krell zagościł u ciebie-a miał być taki fantastyczny. ;)

Jest . Sam się przekonaj .

Tym bardziej że masz SM6 i Focale . Nie zapomnij tylko o dobrych kablach XLR .

Nie wnikam,masz prawo kupować i sprzedawać co chcesz,ale chyba gdzieś było opisane-że to już koniec poszukiwań-a jednak nie.

Taki miało być . Jednak niedługo będę miał dostęp do wielu ciekawych klocków i szkoda takiej okazji zmarnować ;)

Nie wiem czy będą lepsze od Krella patrząc na to jak zagrał w tym zestawie w stosunku do dużo droższego zestawu o którym wcześniej pisałem . Na pewno ważna dla Ciebie informacją będzie że S300i ma część układów pracujących w klasie A . Grzeje się mocno i potrzebuje sporo wolnej przestrzeni dookoła . Wyłącznik zasilania ma z tyłu a na czuwaniu bierze około 40W więc za każdym razem go wyłączam . Jak dodasz do tego gdzie u mnie stoi ( a znasz to ze zdjęć ) oraz że jest srebrny i musi stać na dole ( bo względy wizualne są dla mnie bardzo ważne ) oraz to że mam poważny problem z kolanem a w związku z tym z kucaniem będziesz miał swoją odpowiedź .

Więc chyba nie jest tak fantastycznie ;)-no ale przecież zawsze można lepiej-fajnie ciągle mieć coś nowego. ;)

Czy będzie lepiej to się okaże , być może tak . Na pewno względy użytkowe muszą być inne i na pewno w najbliższym czasie albo i na dobre przestanę dzielić się na forum takimi informacjami . Za każdym razem jak znajdę coś ciekawego i to opiszę spotykam się z przeróżnymi atakami .

Coś może zostanie na dłużej a może później będzie inny klocek bo będzie to dość rozległy czas i masę klocków a ja mam serdecznie dosyć ścierania się z " detektywami " .

To jest mój poświęcony czas i moje poświęcone na to pieniądze za które jestem atakowany :)

Po co mi to ?

Bertomak , trzymam kciuki i biernie będę się przyglądał co wybrałeś .

W sieci masz masę testów . Warto je czytać i nauczyć się czytać między wierszami .

Warto też popytać chłopaków piszących w zakładce Hi End . Część z nich miała wiele systemów od tych tanich do naprawdę dobrych . Mają znaczne doświadczenie i mogą pomóc a z wielu względów ( wystarczy poczytać wyżej ) nie chcą się udzielać w takich wątkach

Powodzenia .

Gość maniekn274

(Konto usunięte)

Grzeje się mocno i potrzebuje sporo wolnej przestrzeni dookoła . Wyłącznik zasilania ma z tyłu a na czuwaniu bierze około 40W więc za każdym razem go wyłączam . Jak dodasz do tego gdzie u mnie stoi ( a znasz to ze zdjęć ) oraz że jest srebrny i musi stać na dole

Znasz moje foto-;) z grzaniem problemu nie będzie,do wyłącznika dojście będzie-w końcu NAD też ma go z tyłu,z kolorem już bym się pogodził-jak go postawię po środku nie będzie może aż tak tragicznie-no ale nadal brak funduszy. ;) i jeszcze w pokoju za łyso,trzeba jeszcze z 5-6 koła żeby w pokoju było milej :)a potem zobaczymy.

Gość maniekn274

(Konto usunięte)

Poczytaj wpisy Elberotha i ludzi na poziomie którzy mieli czy mają S300i i co o nim sądzą

Ja tam podstępu nie widzę,detektywem nie jestem,i mnie to ryba-ale kuzwa chyba się zgadaliście,bo obaj je sprzedajecie. :) w tym samym czasie. ;)-a najśmieszniejsze jest to że oba klocki NOWE.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.