Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw stereo za 12~13 tys.zł

kielek52

Rekomendowane odpowiedzi

CA cóż... ja sam zdecydowanie odradzam. Jeśli nie miałbym innego wyjścia to zamiast CA wybrałbym prędzej Rotela

A mogę wiedzieć dlaczego odradzasz. Była mowa o serii 651, którą znam doskonale, więc jestem ciekaw.

P.S Muda 44 w Twojej propozycji nie ma niestety cd:-( jeśli doliczę do tego jakiś napęd to znowu wyskoczę sporo ponad zakładany budżet.

Muzykę zgrywasz na dysk zewnętrzny lub pendrajwa i wpinasz w SM6.

A jeżeli jest potrzebny napęd CD to za 300zł kupujesz Marantza CD52 + za 100zł kabel coax Profigold 4000 i po temacie .

Muzykę zgrywasz na dysk zewnętrzny lub pendrajwa i wpinasz w SM6.

A jeżeli jest potrzebny napęd CD to za 300zł kupujesz Marantza CD52 + za 100zł kabel coax Profigold 4000 i po temacie .

Niestety znając siostrę takie rozwiązanie raczej odpada.

Jakie ?

Granie z dysku czy z napędu CD ?

Moja żona też krzywo patrzyła na granie z dysku a teraz nie chce jej się nawet płyt z pudełek wyciągać .

Mamy porobione foldery z określona muzyką , odpalasz folder i leci muzyka a czas i ilość utworów sam sobie dobierasz .

Masz świetny , uniwersalny i na miarę dzisiejszych czasów sprzęt .

Radio internetowe to też super sprawa , wiele osób odpuściło sobie słuchanie płyt czy plików a słuchają radia sieciowego które w wykonaniu kambodży gra na dobrym poziomie i masz 20 000 stacji !

Nie ma szans nie znaleźć choć kilku dla siebie .

Jak Marantz jest za brzydki można kupić Pioneera PD 9700 czy 901 ale tysiaka trzeba liczyć .

Sluchanie radia tradycyjnego ma swoj klimat, brzmienie, cos jak winyl przy CD.

Sam wole Trojke z UKF niz z sieci.

Granie z CD w porownaniu do plikow tez ma swoj urok, obrzadek, klimat. Nie wlaczam muzyki zeby sobie leciala, lecz siedze i slucham. Granie w plikow to dla mnie juz nie to...

Granie w plikow to dla mnie juz nie to...

Też tak myślałem zanim nie spróbowałem :)

Sluchanie radia tradycyjnego ma swoj klimat, brzmienie, cos jak winyl przy CD.

Dlatego też mam wysoki model tunera Pioneera ;)

Granie z CD w porownaniu do plikow tez ma swoj urok, obrzadek, klimat. Nie wlaczam muzyki zeby sobie leciala, lecz siedze i slucham.

Wiem o co chodzi :)

Poszukaj sobie w sieci jak wygląda taki PD-9700 / 901 . Dzisiaj takiego sprzętu się już nie robi . Sama obsługa i nawet patrzenie na ten klocek sprawia frajdę . Dasz za niego z 1100zł do tego 3200zł za Stream Magic 6 a za 4400zł z kablem nie znajdziesz tak fajnego i tak grającego odtwarzacza . Dzisiaj plików nie słuchasz a kto wie co będzie za miesiąc czy rok ?

Wskazówki w PAM tez mają swój klimat a R300 mozesz kupić w kilku wykończeniach . Mojej żonie strasznie się podobały piano black . Na żywo robią wrażenie .

Sam lubię i mam sprzęt który dobrze gra , jest zbudowany jak należy i patrzy się z niego z radością a i jest funkcjonalny / uniwersalny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.