Skocz do zawartości
IGNORED

Dylematy początkującego w swiecie plików i strimingu

Skalpel_audio

Rekomendowane odpowiedzi

FUNKCJA OFFLINE

Pobierz z naszego portalu tysiące utworów i miej je zawsze przy sobie, nawet gdy nie będziesz w sieci. Wystarczy smartfon, iPad lub iPod.

Nie wiem kiedy,jeszcze nie używam wimpa,ale wklejam kawałek ze strony głównej wimpa.

Na ile ja to rozumiem,to tylko dwie najwyższe opcje abonamentowe mają tą usługę. Premium i Hi-Fi.cała reszta jest dostępna tylko na stacjonarnych PC/mac.

Witajcie - pogoniłem dziś panów z servisu w Gdyni - mam nadzije że w końcu zrobia mój wzmacniacz ;-)

Co do Wimpa, to temat na troche później - jak na razie rozglądałem się za plikami i znalazłem servis Gaude.pl Niestety ceny mają wysokie jak dla mnie , ale wybór też jest ciekawy. Zależało mi na polskim servisie, aby sprawa rozliczeń była prosta. Niestety tam nie znalazłem zbyt duzo plików Hires.

Ale nasuwa się inne pytanie - czytałem że pliki z tego servisu sa zabezpieczane przed nielegalnycm kopowaniem - znacie ten temat ? Możecie trochę to mi przybliżyc ? Kupujac płytke cd - w zasadzie kupujemy nosnik niezniszczalny, no bo odrobinę dbając o kompakty , nic się z nimi nie dzieje. A jak zgramy sobie na kompa , czy inne urządzenie-, gdy padnie dysk = problem, gdy trzeba zmienic kompa na innego = problem i tak dalej...

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Piotrek

Wimpa obsluguje Linn za pomoca air play.

Witajcie - poczytałem sobie dziś trochę Wimpa... i tu pierwsze rozczarowanie... Jak usunąc konto - chyba się nie da... po pomocy człowiek kręci się w kólko, ale możliwości rezygnacji nie znalazłem.

Piotrek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.