Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie II...aczkolwiek bardzo krótkotrwałe

Gość Maximus Aurelis

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Maximus Aurelis

(Konto usunięte)

To jest list napisany do moderatora odnośnie pewnego wątku. Nie liczę na to iż ten wątek utrzyma się długo z racji jak zawsze jedynie słusznej prawdy i regulaminu. Lecz gdyby tak przyjrzeć się regulaminowi to nie tylko ten ale i sporo innych wątków powinno mieć tu swoją rację bytu.

Ale mnie nie zależy, mogą mnie zbanować, wyrzucić, a ja p. Roberta vs Palton poznałem. I jeśli prawdą jest to co mi powiedział na wystawowym korytarzu , to powinien miec cywilną odwagę i pozwolić na rozwinięcie tematu ;-).

A to list który napisałem:

Robert...pozwolę sobie napisać. Powiedz czy Ty aż tak jesteś wrażliwy na krytykę, czy też uważasz że na tym forum wszystko co jest napisane przeciwko Twojej ideologii nie nadaje sie do konstruktywnej rozmowy??. Kużwa weź no chłopie sie przez chwilę zastanów. W jakim wątku, temacie miałbyś wszystkich wyznawców hajenda, kabli, i innych dupereli dopytać o słuszność (nie pytających ) swoich przekonań ??.

k**wa przecież jakby nie podejść do tematu to Ty zawsze zbanujesz, zablokujesz itd. Jak Twoim zdaniem sensownie porozmawiać o słuszności decyzji, przekonań, a w końcu zakupów za niebagatelne pieniądze rzeczy, które w oczach innych sa zupełnie bezcelowe??.

Przecież taką eksterminacją sam siebie i to forum pozbawiasz argumentów.

Noooo chyba że to forum jest tylko i wyłącznie dla tych co uznają iż tylko hajend za kosmiczne siano może grać,a Ci którzy mają marne sprzęty ( w tym i Ty ) nie mają prawa zdania. Oj panie Robercie obiektywizm to Ty traktujesz po macoszemu, a liczy się tylko tzw. twarz przed kolegami.

Przykre ale prawdziwe

• Redaktorzy

To nie jest miejsce na listy otwarte do moderacji. Z moderatorami koresponduje się przez PW. Możliwe że w ciągu 3 miesięcy pobytu kolegi na forum jakiś moderator koledze się naraził - wówczas zgłasza sie to bezpośrednio Administratorowi. Szczegóły w Regulaminie. Natomiast dyskusję merytoryczną można prowadzić w odpowiednim wątku, również z forumowiczem, który jest moderatorem. Nie powinno to przekraczać niczyich możliwości. Zamykam wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.