Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze forum-najlepsze w sieci!!!!

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Wpełni zgadzam się z poprzednikami.

Coprawda narazie więcej czytma niż piszę, ale jak sobie już kupię "wymażony zestaw", w którego doborze forum odgrywa nieposlednią rolę, to się nieomieszkam pochwalić.

TAK TRZYMAĆ.!!!

Jestem pewny, że Nasze forum może pretendować do miana najlepszego forum na tematy audio w necie, liczba postów jaka się tu pojawia każdego dnia po prostu nokautuje innych! Sama treć, szybkoć odpowiedzi to też rewelacja, a iloć nowych tematów pojawiajšcych się każdego dnia jest dużo większa od tego co pojawia się na np. forum Hi-Fi i M w cišgu kwartału...Tak trzymać!!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/1124-nasze-forum-najlepsze-w-sieci/
Gość Paul/Marek

(Konto usunięte)

Tak, Marku - taka gazetka ktora kiedys byla swietna (nie boje sie powiedziec ze wiekszosc forumowiczow sie na niej wychowala) a teraz jest niestety nie do przyjecia. Ale stare numery to jest to:) Mam tego kilkadziesiat kg, powaznie, a Tobie jako mojemu ziomkowi chetnie wszystko pozycze:) Pozdrowka:)

• 35 lat później...

Dodałbym jeszcze jeden temat:"Niech nam żyje Zyzio - największy optymista na forum". Serio: moja Żona jest bez mała wielbicielką Zyzia i zaleca mi stosować się do jego podejścia do własnego sprzętu (np. moje Primary są pełne wad) a i życia w całości zapewne też...

...kultura, kultura, i jeszcze raz kultura - właśnie to mi się na naszym forum najbardziej podob. Nik nikogo nie wyśmiewa za brak wiedzy, a jeśli trafią się jakieś 'mało grzeczne wpisy' to jest to wynikiem tylko i wyłącznie różnicy zdań, nie wynikający z nienawiści i drwin co do użytkownika, przynajmniej ja tak to czuje, nie mam tu namyśli przykrych wyjątków, bo i takie sie trafiają, ale nikt i nic nie jest doskonałe - ogólnie mówiąc jest OK - pozdrawiam :)

• 3 miesiące później...
Gość

(Konto usunięte)

tak ,tak

Lukar chciał zadziałać na forum i zadziałał -jak lukarstwo , a nie lekarstwo:)

Już myślałem że dojdzie do tego , że napisze zamiast ę , e i po wpisie:)

Skarżył się że za duży "ruch" i nie panuje nad wszystkim , no to ma troche luzu.

A pisałem mu że rządy dyktatury się nie przyjmą , oj pisałem... :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.