Skocz do zawartości
IGNORED

Blue Note Records 75th Anniversary Vinyl Initiative

ManWhoKnows

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy ktoś to ma? Jeżeli tak, to jak z masteringiem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z góry dzięki za info

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam , posiadam CANNONBALL ADDERLEY ''SOMETHIN' ELSE '' i DEXTER GORDON ''GO'' ,tłoczenie ok , czyste nie smażą , jedyne na co zwracać uwagę to czy płyty są proste , w saturnie we Wrocku był ART BLAKEY ''FREE FOR ALL'' krzywy jak diabli , moje też nie są idealnie proste , ale to już chyba zmora dzisiejszych wydań , a właśnie gra sobie Gordon ''go'' ,sax brzmi pięknie , polecam

p.s.gdybyś kupił coś innego z tej serii to napisz proszę jak w innych przypadkach ,pozdrawiam creek1

Witam , posiadam CANNONBALL ADDERLEY ''SOMETHIN' ELSE '' i DEXTER GORDON ''GO'' ,tłoczenie ok , czyste nie smażą , jedyne na co zwracać uwagę to czy płyty są proste , w saturnie we Wrocku był ART BLAKEY ''FREE FOR ALL'' krzywy jak diabli , moje też nie są idealnie proste , ale to już chyba zmora dzisiejszych wydań , a właśnie gra sobie Gordon ''go'' ,sax brzmi pięknie , polecam

p.s.gdybyś kupił coś innego z tej serii to napisz proszę jak w innych przypadkach ,pozdrawiam creek1

jak krzywe tzw śmiglo" lub kapelusz" to należy reklamowac ,brak wlasciwego studzenia form w prasie

i niema to nic wspólnego z dzisiejszymi wydaniami .

Taki bubel technologiczny .

Ja reklamuje i wymieniaja bez problemu ,przynajmiej w MM.

Pozdro,

Tad

Ja mam wszystko. Każdy remaster jest rewelacyjny. Płyty uważam, że są jednymi z bardziej prostych. Za lipcową edycję płaciłem po 57 zł z przesyłką. Mam nadzieję, że cena będzie utrzymana w sierpniu. Niestety, niektóre pozycje są już tylko do sprowadzenia z zagranicy.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Z wielkim opóźnieniem, ale są. W końcu wydanie sierpniowe i wrześniowe jest dostępne. Z tego co się orientuję najlepsze ceny mają w musiccorner. Własnie paczka 9 płyt z 16 zamówionych z serii 75 Blue Note do mnie idzie:)

Z wielkim opóźnieniem, ale są. W końcu wydanie sierpniowe i wrześniowe jest dostępne. Z tego co się orientuję najlepsze ceny mają w musiccorner. Własnie paczka 9 płyt z 16 zamówionych z serii 75 Blue Note do mnie idzie:)

Zaszalałeś :-) Co w koszyku?

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Zaszalałeś :-) Co w koszyku?

Chcę mieć wszystko co się w tej serii ma ukazać. W drodze są poniższe tytuły:

REEVES, DIANNE - I REMEMBER

SHORTER, WAYNE - JUJU

CLARK, SONNY - COOL STRUTTIN

HANCOCK, HERBIE - SPEAK LIKE A CHILD

BLANCHARD, TERENCE - FLOW

DONALDSON, LOU - LUSH LIFE

HUBBARD, FREDDIE - READY FOR FREDDIE

TURRENTINE, STANLEY - THATS WHERE ITS AT

DREW, KENNY - UNDERCURRENT

A na te czekam:

POWELL, BUD - THE AMAZING BUD POWELL

MOBLEY, HANK - NO ROOM FOR SQUARES

MONK, THELONIOUS - GENIUS OF MODERN MUSIC VOLUME ONE

THREE SOUNDS, THE - OUT OF THIS WORLD

BLADE, BRIAN - PERCEPTUAL

SILVER, HORACE - MESSENGERS

W drodze też są nowi Zeppelini i Floydzi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.