Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

>>> Tomazo

Serdeczne dziękuję za zorganizowanie zakupów.Odebrałem alpsy i diody. Załączam fotę pot od Ciebie w towarzystwie starszych i większych braci Black Beauty i mniejszego pociotka Nobile. Do testów porównawczych zabiorę sie za kilka dni - muszę popracować. Na razie podłaczyłem jeden do drugiego GC - niech dojrzewa.

[obrazekLUKASZ-202958_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszystkie Alps'y wyslane i co najwazniejsze dotarly do wszystkich szczesliwie :)

Podsumowujac, zamowilismy 77szt. dla ponad 40 osob i wszystkie sie rozeszly jak cieple buleczki, w takim razie czas na clonowanie.

tomazo - również chciałbym ci podziękować za zorganizowanie grupowego zakupu Alpsów.

Kupiłem 1 na próbę i muszę powiedzieć że jestem więcej niz zadowolony :)

Jeżeli byłby następny zakup grupowy, to zdecydowanie kupię następne ....

>JarekC

Czy planujesz może zrobić jeszcze jakies zamówienie na kondy Panasonic FC?

Wpisłabym sie z chęcią, może znaleźliby się jeszcze jacyś chętni??????

Pozdr.

>>PiotrS

Aktualnie nie planowałem zakupów kondensatorów.

Z zakupem kondensatorów Panasonica jest tak że muszę kupowć całe opakowania, dla małych pojemności są to opakowania po 200szt, dla większych po 50 lub 100 szt. Tak więc są to spore ilości. Z czasem też jest u mnie krucho i nie bardzo mogę bawić się w pakowanie paczek i bieganie na pocztę. Sorry

trochę pogubiłem się już w tych wszystkich wątkach.

może ktoś mnie oświeci: czy aktualnie odbywa się lub zanosi na jakieś grupowe zamówienie którejś z tych części:

- MUR860

- LM3875TF

- Panasonic FC 1000,1500,1800uF/50V (a może BG)

- PCB do GC-3875?

bo jeśli tak to byłbym chętny.

MUR860 mogły by być nawet jutro, ale cena nie jest zachęcająca, były w tym wątku lepsze oferty. LM3875 możliwe do sprowadzenia, ale tylko T. Izolowane owszem, ale LM3886 (nawet bym wolał :) Sprowadzić można jeśli się uzbierają chętni na całą laskę (bodajże 20 czy 40 szt - nie pamiętam). Ew. szczegóły jutro jak będę w pracy bo nie mam wszystkiego w głowie ;) Do "lepszych" elektrolitów dostępu nie mam.

> Veteran

Zostały ci jeszcze jakieś płytki pod 3886? Gdyby, to wziąłbym dwie.

Są. Cena bez zmian, ale 2,60 netto, czyli 3,17 z VATem. Jeśli odbiór osobisty w Krakowie to nawet dziś, chociaż ostatnio słabo mobilny jestem bo auto w naprawie. Jeśli do wysyłki to prześlę numer konta i kwotę razem z przesyłką. Jak przelew dojdzie to wyślę. List polecony byłby chyba najlepszy. Kontakt na priv w "o mnie".

Czy są jeszcze chętni na LM3886TF (izolowane) po 20zł brutto (już z VATem). Wstępne zainteresowanie 2szt wyrażał krisabc, 2szt dla mnie więc trzeba by jeszcze chętnych na 16szt. Minmum mogę ściągnąć 1 laskę - 20szt. Od zamknięcia listy powiedzmy 30 listopada potrwało by to jakieś 2 tygodnie. W sam raz na święta z lutownicą :)

Sorry za brak odpowiedzi. Miałem w pracy urwanie głowy i kilka dni nie zaglądałem na prywatne konto. Namiary bankowe prześlę wszystkim zainteresowanym po upewnieniu się co do dostępności MURów, w poniedziałek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.