Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

>dik

gdzie w radomui jest ta hurtownia o której mówisz i zasadnicze pytanie, czy istnieje możliowś u nich pocięcia płyt na odpowiednie wymiary ?

jestem również za zamówieniem z elfy

>magazynier

jeszcze dokładniej o tym mdf: już maja na składzie: płyta gr.25mm, rozmiar 207x285cm za 257zł brutto, za wycięcie jednego elementu-2zł, ale wycięcie robią z dnia na dzień. Ja będę kupował w najbliższycm tygodniu. Ale mam dobrą wiadomość: mogą sprzedać pół płyty, a więc jak Ci tyle wystarczy, to możemy robić indywidualne zakupy.

no więc jak nie ma chętnych to ja sciągnę co trzeba z Elfy a potem roześle, ale:

1. proszę przesłać do wtorku (22.02) do mnie na priva co kto konkretnie potrzebuje, żeby uniknąć pomyłek proszę o dokładny opis z nr katalogowym Elfy.

2. we wtorek wieczorem zrobię kalkulację kto ile ma zapłacić i będę Was prosił o przesałanie do mnie na konto pieniędzy (w tym samym czasie będę jeszcze robił zbiorcze zamówienie na Silver Mica i mi gotówki braknie, a wypłata dopiero za tydzień... )

3. zamówienie wyślę w środę wieczorem i w piątek powinienem mieć przesyłkę w domu, a w poniedziałek wszstko roseślę do zainteresowanych osób...

koszty za przesyłkę z Elfy rozłożymy proporcjonalnie do wartości zamówienia

pozdrawiam i czekam na zmówienia

Witam

Rozesłałem do wszystkich którzy się do mnie zgłosili, kalkulację i nr konta, czekam na przelewy, mam nadzieję że nikogo nie pominąłem.

Proszę sprawdzić czy czegoś nie pomieszałem... w sumie zamówienie będzie opiewać na jakieś 860zł.

Jak macie jakieś uwagi to na priva piszcie.

zamówienie wysłane, pieniądz przelany, w poniedziałek powinienem mieć paczkę i będę sukcesywnie rozsyłał, z racji tego że zapomniałem o 3% upuście przy zamówieniu internetowym dostaniecie w paczkach trochę bilonu... :-)

Panowie,

będzie obsuwa w dostawie z Elfy bo nie mają kilku kondensatorów, a nie mogą mi potem dosłać bo płaciłem kartą...

brakujące elementy już do nich jadą i w czwartek góra piątek powinni do mnie wysłać...

Zamawiam w TME uklady do DAC'a:

TDA1543 -->Ilość: 1+ Cena: 4.99 PLN | Ilość: 3+ Cena: 4.79 PLN | Ilość: 10+ Cena: 3.99 PLN

SN75179 -->Ilość: 1+ Cena: 2.49 PLN | Ilość: 3+ Cena: 1.99 PLN | Ilość: 10+ Cena: 1.79 PLN

78L05 -->Ilość: 5+ Cena: 0.37 PLN | Ilość: 25+ Cena: 0.34 PLN | Ilość: 100+ Cena: 0.31 PLN

78L08 -->Ilość: 5+ Cena: 0.47 PLN | Ilość: 25+ Cena: 0.42 PLN | Ilość: 100+ Cena: 0.39 PLN

Gniazdo BNC 75Ohm Amphenol (na specjalne zamowienia) patrz B6252H5NPP3G50 (wersja 50Ohm) cena???

CC-130 2 X GNIAZDO CINCH NA CHASSIS --> Ilość: 2+ Cena: 1.19 PLN | Ilość: 10+ Cena: 1.09 PLN

chetnych do wspolnego zamowienia zapraszam na priva

Bede tez chcial zamowic do DAC'a rezystory Elpod, z tego co pamietam to juz przy 10szt jednego typu rezystora wychodzi sensowna cena za 1szt, czekam na chetnych

[email protected]

Czy ktoś by tu mógł podać wykaz rezystorów Elpod do Gainclone i orientacyjną cenę przy wspólnym zamówieniu?

Myślę, że na taki zestaw byłoby więcej chętnych, w świetle dobrych opinii w temacie o Gainclone.

Witam.

Adse ma dobry pomysł na te "kity rezystorów" tzn. komplet do GC. Jak już zamawiamy w Elpodzie inne do DAC`a, mozna by faktycznie uwzględnić i do GC. Wartości znane to chyba nie będzie problemu. Ja ze swej strony mogę zaliczkę - na ten komplet do GC - wysłać zamawiającemu.

Pozdrawiam.

Wspolne zamowienie:

ELDOP

1. Rezystory do GainClona: 8szt. RWE 0207 TWR 25ppm/K 0,1% 0,25W

2. Rezystory do DAC'a: 2szt. RWE 0207 + 3szt RWE 0411 wszystkie TWR 25ppm/K 0,1% 0,25W

TME:

prosze o propozycje i uzupelnienie listy zamawianych elementow

Ten kto podjąłby się zbiorowego zamówienia rezystroków w Elpodzie niech napisze "zbieram chętnych...", zeby nie było nieporozumień oraz określi sposób zamawiania. Ty tomazo ? Jestem za, jeżeli oczywiście masz czas i chęci. Rezystorki RWE 0207 TWR 25ppm/K 0,1% 0,25W uważam za optymalne do LM'ków. Niech każdy określi tylko jakie wartości i ile sztuk. Z tego co przypuszczam zbierze się sporo chętnych, więc cena za 1 szt. wyjdzie stosunkowo niska. Pozdrawiam wszystkich kombinatorów z LM'kami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.