Skocz do zawartości
IGNORED

wymiana yamahy ax550 na nowy wzmacniacz

dziadson1

Rekomendowane odpowiedzi

witam posiadam wzmacniacz yamaha ax-550 i do tego kolumny taga harmony. niestety wzmacniacz kupilem uzywany i jest problem z selectorem a dokladnie chodzi o to ze nie gra mi jedna kolumna lub trzeszczy strasznie i nie da sie tego sluchac. oddawalem do naprawy ale nic nie pomoglo. Postanowilem ze bedzie trzeba kupic nowy wzmachol. Moglibyscie mi doradzic jakis dobry a niedrogi? chodzi mi o nowy bo uzywki juz nie chce. zniechecilem sie do uzywanego sprzetu.

Witaj,

podaj proszę więcej informacji, przede wszystkim jak duże jest pomieszczenie odsłuchowe, jakie zazwyczaj gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie, w jakim budżecie możemy poruszać się?

Czekam na szczegóły.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

a wiec 3na4 metry głownie house, rock, trance.

shittzu nie wiem o co chodzi bo ja sie nie znam ale jak bys mi powiedzial co mam przekazac gosciowi w serwisie bo mam jeszcze na gwarancji i moze da sie go uratowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.