Skocz do zawartości
IGNORED

Który DAC wybrać?

Neonix

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie!

Pioneer wcale nie powiedział ostatniego słowa i proponuję przyglądnąć się modelowi N-70A na który już choruję ale na razie nikt go nie ma w PL, jest w DE za 1200 E i tu może zamieszać trochę na rynku :-).

Mój N-50 już wystawiam w okazyjnej cenie gdyby ktoś potrzebował :-).

ale z tego co pamiętam tak na szybko (te tanie) to mają chyba samo USB a mi zalezy na coaxialu .

Za 1.200 zł oddam Ci Pionka N-50 z pudełkiem, papierami, gwarancją i masz i usb i coaxial :-).

Zawsze zadawałem sobie pytanie: co mają playery sieciowe ponad to co oferują NASy synology? Bo odtwarzanie muzyki, radia, etc. to robi NAS bez playera sieciowego. Oczywiście pomijam DACa na pokładzie playera, ale chyba naprawdę wolałbym kupić porzadnego DACa za całość kwoty na playera, tym bardziej, że te pioniery mają chyba mały wyswietlacz, a Synology steruje się z tableta lub telefonu.

No nie do końca mnie zrozumiałeś :-). lubię testować wszystko co mi w łapy wpadnie i szukać wszystkich opcji, raz się uda, raz nie ale przynajmniej po jakimś czasie mam już wyrobione zdanie na dany temat i nie z for, referencji i innych źródeł a z własnych doświadczeń, reasumując : jestem jeden wielki tester i lubię się tak bawić :-). Co do wyświetlacza, nie jest taki mały ale i dupy też nie urywa dlatego już poluję na Pionka N-70A .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.