Skocz do zawartości
IGNORED

tag mclaren 60i opinie

raven91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktoś posiada lub miał przyjemność słuchać tego wzmacniacza ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy cena jest Odpowiednia ? Mogę kupić arcama 9 lub tego mc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/114882-tag-mclaren-60i-opinie/

Jest to Audiolab 8000S, nazwany inaczej po wykupieniu tej firmy. Czyli całkiem przyzwoity wzmacniacz. Odpowiednik Arcama 9 jeżeli chodzi o jakość dźwięku - więc co kto lubi. Ja mam większe zaufanie do Audiolaba.

Dzieki za szybką odpowiedź więc chyba wezmę arcama bo jego mogę kupić za 150f i mam dużo bliżej po niego niż po mc jeżeli to jest odpowiednik myślałem że może coś dużo lepszego

A co możesz powidziec na temat ceny jest wart 200f?

Re mfe30-nic dziwnego zwazywszy jego zasilanie

Re arcam 9-kiedys testowalem 10.Przeladny srodek,ale na basie sie totalnie rozmywal.Mialem tez Taga integre i dzielonego.W tej materii to zupelnie inna bajka

I co możesz powiedzieć o 60i no taki model mogę kupić za 200f czy zgra się z kef? Czy może lepiej arcama?

Ma rx8 to wielkie skrzynki tag odpowiednio je wysterowal?

A czym się różnią wersję 60i i sl

Czytałem właśnie dużo o knob w arcamie że lubi przysporzyć problemy więc ciężki wybór przede mną ale zrobię tak pojadę po arcama wrócę do domu i sam sprawdzę jeżeli będzie mi odpowiadać zostanie jeżeli nie sprzedam bez utraty i pojadę w ten sam dzień po taga

TAG jest ładniej i solidniej wykonany z zewnątrz.

Masz rację,zobacz jak jest dopracowany w środku!Dla mnie mistrzostwo świata-perfekcja!Miałem taki sam ponad rok i było bardzo dobrze.Polecam.

De gustibus non est disputandum

• 2 tygodnie później...

Witam tak jak obiecałem napisze pare słów o kef i alpha 9 tak na szybko...

Więc dobre strony to piękna średnica dużo sie dzieje podczas odsłuchów koncertowych także przy muzyce rockowej wszystko jest ładnie podane na twarz!

Tak samo góra pasma szczególowa ale nie męcząca brakuje mi jednak przestrzeni może to być też spowodowane małym pomieszczeniem 12m2.

Ale mam zastrzeżenia co do basu dalej zostaje wrażenie że kolumny są mało kontrolowane a dokładniej basu jest mało ale mi to akurat odpowiada jednak gdy pojawi sie zejscie jest ono kiepskie brak kontroli!!! kolumny tylko pomrukują ale nie jest to ciekawe doświadczenie to tyle co moge powiedzieć także już arcam wystawiony na sprzedaż i czekam na CA 650 zobaczymy czy on sobie z nimi poradzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.