Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki Nauszne Do 600 zł

PhiloPhone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję zaopatrzyć się w nowe słuchawki ponieważ Akg 530 już wyzionęły ducha.

Na słuchawkach słuchałbym głównie Rapu, ale często gości też

MGMT, Parov Stelar, Flume, The Lumineers, Bregovic, Ray Charles, źródłem jest emu 0404 czasem Tab 8, i komórka.

Od nowych słuchawek wymagałbym większego lepszego basu, od 530, odłączanych przewodów ale nie koniecznie.

Czy Akg 550 spisały by się?

https://www.audiostereo.pl/topic/115505-s%C5%82uchawki-nauszne-do-600-z%C5%82/

AKG K550 to bardzo udane słuchawki, ale raczej o neutralnej/jasnej charakterystyce. Raczej nie spełnią Twoich wymagań dotyczących basu (jest go w nich tyle, ile trzeba, ale ani odrobiny więcej :) ).

Nie mają też odłączanego przewodu.

Przymierz się do DT 770, tu basu będzie pod dostatkiem :) a i w 600zł się zmieścisz.

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

Ja mialem taki dylemat i zakupilem po kilku dniach odsluchu Harman Kardon BT z aptx. Uzywam ich juz 9 iesiecy. Dlugo trzyma bateria a wraznie co na wyposazeniu masz sliczny kabelek do podlaczenia do zrodla. Fajne etui skorkowe, kabelek do ladowania. Roznica po kabelku a przez bt jest taka jakbys wylaczyl loudnes i dzwiek rewelacyjny bo na wzmacniaczu wbudowanym graja jak jbl z wyzszej polki maja podbite dolne i ciut gorne pasmo. Tylko raz zdarzylo mnie sie przerwanie gry na 1 sek gdzie po przejazdem kolejowym. Wada jestmetalowy palak ktory jak podbiegasz do przystanku slychac jak lekko tlucze. Pojdz przesluchaj najlepiej kilka innych producentow ale miej na uwadze te Harmany, Sa ekstra. Korzystam z nich wszedzie. Poprostu uniwersalne sluchaweczki.

SONY MDR-CD900ST.

Zapraszam na mój blog:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Muszę przewietrzyć mój system…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.