Skocz do zawartości
IGNORED

dowcipy audiofilskie ;-)

troy

Rekomendowane odpowiedzi

Lekcja w szkole muzycznej.

- Dzis bedziemy omawiac utwory Beethovena. Ale zeby bylo ciekawiej to

jedno z was namaluje na tablicy obrazek, a reszta bedzie zgadywac jaki to

utwór Beethovena.

Do tablicy podchodzi Marysia i rysuje wielki ksiezyc.

Dzieci krzycza: Wiemy, wiemy - to "Sonata  ksiezycowa".

- Brawo!! - mówi pani.

Nastepnie do tablicy podchodzi Zosia i rysuje wielki pastoral.

Dzieci krzycza - wiemy, wiemy - to "Symfonia pastoralna".

- Swietnie!! - mówi pani.

Nastepnie do tablicy podchodzi Jasio i maluje wielkieeeeeeego penisa.

W klasie cisza.

Pani: Jasiu, co to ma znaczyc? Przeciez to nie ma nic wspólnego z

utworami Beethovena. Na to Jasio z pretensja w glosie:

- a "Dla Elizy"?!!

W Nowym Yorku odbywa się konferencja w sprawie terroryzmu. Wchodzi na salę facet, zatrzymuje go ochrona, a ten wyjmuje kartę i mówi "I'm from CIA". Wchodzi drugi facet i mówi "I'm from FBI". Wchodzi trzeci facet i mówi: "I'm from JBL"

przychodzi [audio psychik] do sklepu rtv :

"poprosze telewizor kolorowy"

sprzedawca:

"mamy tylko czarno-biale"

[audio psychik]:

"widze ze jak zwykle producent oszczedza na dobrych podzespolach ale...

ok moze byc - i tak bede go modyfikowal "

ja mam historię z życia. gdzies juz o tym pisałem, więc przepraszam, jeśli się powtarzam - gość kupił interkonekt za słone pieniążki z wielką puszką. ponieważ był strasznie ciekawy co tam jest wewnątrz zaczął kombinowac jak to otworzyć. producent tak zrobił puszkę, że za cholere nie można było jej rozebrać. gość już brał piłę do ręki, gdy nagle wpadł na doskonały pomysł. prześwietlił puszkę rentgenem. i co było w środku? NIC!! ABSOLUTNIE NIC! wkurzony dzwoni do producenta i mówi co odkrył. a producent na niego z pyskiem, że wszystko jest w porządku i klient nie ma się co rzucać, bo sam jest sobie winien - zniszczył zawartość puszki promieniami rentgena..

na ekrany kin wchodzi film:

" tanczacy z kablami "

w rolach glownych : van damme , van den hul

tematem jest odwieczna walka dobrego ze zlem

tylko dla doroslych ze wzgledu na sceny przemocy : m.in biczowanie interkonektem z wtykami wbt , podlaczanie do uzwojenia pierwotnego bez kaloszy , cios platforma antywibracyjna

w scenie finalowej zly van damme juz ma ukatrupic vdh kiedy van damme potyka sie o kable glosnikowe a vdh ostatkiem sil wyrywa rozzazona lampe ze stojacego nieopodal amplifona i wciska mu w .......... oko !

rezyseria : ken ishiwata

muzyka : anthony michaelson

oskar za efekty specjalne

reszta w kinie ;-)

Gość lolo do troya

(Konto usunięte)

Jeżeli do tego dodalibyśmy B.Spears w scenach cyt. "tylko dla doroslych ze wzgledu na sceny przemocy : m.in biczowanie interkonektem z wtykami wbt , podlaczanie do uzwojenia pierwotnego bez kaloszy , cios platforma antywibracyjna " mogłoby wyjść niezłe sado-maso. A Britney ma duży talent aktorski (patrz link: http://www.mothraresearch.com/real.html)

Producent: Kisiel

Scenariusz: Stryjecki

wraca facet do domu, widzi że żona siedzi rozwalona na Aleph'ie Pass'a, gość dziwi się ale pyta sie spokojnie:

- Gdzie obiad?

Źona odpowiada:

- Pamiętasz jak przed ślubem mówiliśmy sobie że będziemy żyć samą miłością?

On:

- Pamiętam, ale co ty robisz?!?

Ona:

- Włąśnie podgrzewam ci obiadek !!!

rozwijajac pomysl aToma z nie zaslugujacego na kontynuacje watku 1152 prosze o wpisywanie dowcipnych tekstow zwiazanych z tematyka audio ;-)

padly juz nastepujace okreslenia audiofila:

STEREOTYP

- by aTom

STEREOHOLIK

- by troy

AUDIOPSYCHIK

- by aTom

Gość mazepa

(Konto usunięte)

żona rozmawia zew swoimi przyjaciółkami:

-a wiecie mój mąż jest syfilitykiem...

w tym momencie mąż wchodzi do pokoju i mówi: - kochanie tyle razy ci powtarzałem audiofilem, kochanie, audiofilem

• 35 lat później...

to byl jeden z moich ulubinych watkow, moze jakies nowosci???:-)..chetnie sie posmieje. jak narazie w moim rankingu przoduje taki oto dowcip:

"żona rozmawia ze swoimi przyjaciółkami:

-a wiecie mój mąż jest syfilitykiem...

w tym momencie mąż wchodzi do pokoju i mówi: - kochanie tyle razy ci powtarzałem audiofilem, kochanie, audiofilem."

pozdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.