Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Stereo do 4000

Sajmon Jabłoński

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ww. bym posłuchał. Chcesz je podłączyć do Sony ES i HK? Hmm... nie wiem, czy to dobry pomysł.

Nie wiem po jaką cholerę się tak upieracie do jeżdżenia i słuchania przed zakupem?! A co to ma wspólnego z późniejszym dźwiękiem w Waszym domu?! Inny wzmacniacz, inna akustyka. I tak inaczej zagra w domu.

Całe życie kupowałem bez odsłuchu i było dobrze. Jasne że czasami nie trafiałem, klocki się nie zgrywały, ale jeżeli cena zakupu była normalna, to sprzedawałem dalej bez żadnej straty.

Jeśli sama Twoja wiara w zbawienny wpływ akustyki (którego nie neguję) jest tak ogromna, że jest w stanie wprowadzić zasadnicze zmiany w prezentacji np. średnicy to luz. ;)

Poza tym niektórzy, odczuwają raz na pół roku wewnętrzny imperatyw nakazujący wymianę całego bałaganu. W takim wypadku należy bezwzględnie wszystko kupować w ciemno. hihi ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.