Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD Cambridge Audio AZUR 640 - co do tego?

froodo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam planuje rozbudowe swojego stacjonarnego zestawu audio tj ww odtwarzacza cd i lampowego wzmacniacza słuchawkowego do nieco wiekszych rozmiarow ;) Stad powstaje pytanie. Jaki wzmacniacz i kolumny w łacznej cenie do okolo 1000 zł moglibyscie zaproponowac?

Wracając do tematu Marantza zacząłem się rozglądać jeszcze za innymi modelami w podobnym przedziale cenowym i kilka ofert wpadło mi w oko:

-Marantz PM 50

-Marantz PM 63

-Marantz PM 65

-Marantz PM 72

Który z tych modeli polecilibyscie najbardziej. Rzeczywiscie zależy mi na tym, żeby ocieplić nieco dość techniczne brzmienie CA.

A jezeli chodzi o Luxmana to co powiecie o A-321?

Koledzy dobrze radzą Luxmana najlepiej z serii L. Dobrze zgra się z jasnym playerem. Ale kolumn szukałbym z twardym basem pod dobrą kontrolą (nie Tannoy M2), bo Luxman z lekko poluzowanym dołem pasma z tymi głośnikami może spowodować kluchę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.