Skocz do zawartości
IGNORED

wkladka do project rpm 5.1

bizonik27

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po pieciu latach uzywania gramofonu project debut III zdecydowalem sie na wymiane na wyzszy model rpm 5.1

Nie jestem pewien co do wkladki .Na obecnym posiadam ortofon 2m red ,kupiona kilka miesiecy temu .

Zastanawiam sie czy powinienem 2 m red zamontowac do nowego gramofonu czy raczej nie ma to sensu i celowac wyzej?Nie mam mozliwosci testowania wypozyczania wiec gramofon bedzie z fabrycznie zamontowano wkladko lub bez niej.

Jesli ktos z was moze mi doradzic bede wdzieczny , pozdrawiam Pawel

https://www.audiostereo.pl/topic/116469-wkladka-do-project-rpm-51/

Biorąc pod uwagę Twój ulubiony repertuar i Twój system nie porywałbym się na wkładkę MC. Detal, szczegóły itd przy Twojej konfiguracji to nie będzie raczej to, czego szukasz. Proponuję pozostać przy wkładkach MM i zastanowić się nad uniwersalną wkładką Nagaoka MP300. Jeśli pozostaniesz przy konfiguracji z wkładką MM proponuję w przyszłości wypożyczyć od nas pre Graham Slee dedykowany do wkładek MM i wtedy się okaże, co Twój RPM potrafi :D

Jeśli masz jakieś pytania, chcesz pogadać o konfiguracji (szczegółach) pisz na priv lub dzwoń 695780936.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.