Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz używka - na co patrzeć?

Piteero

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie rok jesteś na forum i zadajesz takie pytanie...... w takim dziale?

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Około rok temu się tu zarejestrowałem - to prawda. Nie znaczy to jednak, że siedzę na tym forum od momentu rejestracji dzień i noc i jestem master we wszystkich tematach....Może się zarejestruję po innym nickiem aby uniknąć takich uwag? Serio?

Fanie jak byś napisał czy będziesz go słuchał czy używał np. jako podstawka do kwiatów.

Jeśli już miałby zagrać to gdzie ( w jakich warunkach - pokój itd ) , z czym ( kolumny, źródło ) i co ( jaka muzyka ).

Równie ważny jest budżet aby coś doradzić.

Wzmacniacz w dziale kina domowego też raczej średnio pasuje - stereo/start byłoby trafniej.

Jak i gdzie sprawdzać "przebieg" sprzęt to zależy od konkretnego modelu, pomijając kwestie wizualne... zużycie czasem widać po sczerniałych płytach od elementów jak rezystory; okopcone pokrywy od nadmiernie grzejących się radiatorów; działanie selektorów/ przełączników (czy nie trzeszczą, przerywają) itp.

Około rok temu się tu zarejestrowałem - to prawda. Nie znaczy to jednak, że siedzę na tym forum od momentu rejestracji dzień i noc i jestem master we wszystkich tematach....Może się zarejestruję po innym nickiem aby uniknąć takich uwag? Serio?

A może wystarczy, że spojrzysz na nazwę działu w którym pytasz, a drobinę kindersztuby by też nie szkodziło....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.