Skocz do zawartości
IGNORED

Audiotrak Prodigy HD2 Advance DE do stereo czy może coś lepszego do 300zł ?

Jaromir Grom

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie to samo wybralem (rozne wersje z purity soudndem na z170)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nic ci tam muses nie "podniesie"

dla musesów by to wykryc potrzeba lepszeg sprzetu na moje szkoda sobie zawracac głowe, kwestia kolumn i słuchawek ma tu o wiele wieksze znaczenie "by wykrywac"

gorsze integry walcza dzielnie z "musesami na biedzie " ta jest az nadto

pozniej to zajmij sie takimi sprawami jak aune x1s itp itd - ale najpierw naciesz sie taką integrą to naprawde wystarczzajaca jakosc by sie cieszyc

biedaki na realteku 888 dawały rade ;) a to jest sporo lepsze

jednym słowem jesli masz taka integre w planie nie ma co dokladac do zakupów zostaw te 400 na pozniej kiedys sie przyda bardziej , teraz nic nie zmieni

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

• 3 tygodnie później...

Kartę Audiotrak HD2 sprzedałem po około 10 dniach od jej zakupu.Nie polecam.Grała lepiej od integry Realtek ALC-887 na płycie gł. MSI H97 Mate ,ale o wiele,wiele gorzej niż moja stara(około 14 letnia)karta Terratec SoundSystem SixPack 5.1+ (cena około 60zł). Straciłem wiarę w to,że za kilkaset złotych można kupić tak świetnie brzmiącą w stereo kartę jak Terratec 5.1. Po sprzedaży HD2 kupiłem stary komputer pod Windowsa XP na którym zamontowałem Terrateca.Po pewnym czasie dokupiłem rewelacyjną legendarną kartę Santa Cruz Turtle Beach za 30zł na której wzorował się Terratec który po jej pojawieniu się na rynku wypuścił Terrateca Sound System SixPack 5.1.Kupiłem też bardzo dobrą kartę Aureal Vortex 2.Wszystkie trzy karty siedzą w starym komputerze ciesząc mnie do dzisiaj swoim dźwiękiem.Niestety nie ma do nich sterowników pod nowsze systemy operacyjne i dlatego siedzą w osobnym komputerze z Win XP.

Tutaj jest ciekawa recenzja karty Audio In Motion SC808 kosztującej 400zł do stereo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,ale nie mam pojęcia czy dorówna jakością dźwięku moim starym kartą dźwiękowym.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.