Skocz do zawartości
IGNORED

namiary na sklepy w trójmieście

blacky

Rekomendowane odpowiedzi

prosze Was o adresy sklepów ze sprzętem hi-fi w trójmieście i jeśli możecie jakich marek sprzętu mogę

się w nich spodziewać,chodzi mi o żródła i integry.jestem z kwidzyna i nie mam możliwości odsłuchów.

pzdr.

Sopot: Aleja Niepodleglosci (to ta glowna) vis a vis petli trolejbusowej - Top HiFi - pelna oferta Audioklanu i do tego jeszcze troche. Obsluga bardzo OK, mozna umawiac sie na odsluchy, wypozyczaja sprzet do domu.

Gdynia: Wojta Radtkego (kolo Hali Targowej, sklep laczony ze sklepem AGD), na miejscu troche kolumn i raczej KD niz stereo, ale panowie bardzo mili i sprowadzaja prawie wszystko (zwykle w dobrych cenach). Troche lepiej wyposazony sklep maja w Gdansku na Bora Komorowskiego. Z Integr w obu mozna posluchac/kupic Amplifikatora. Z wypozyczaniem roznie.

SiR - w osiedlowym pawilonie przed stacja Statoil i serwisem VW na wyjezdzie z Gdanska w strone Sopotu. Maly niepozorny, maja Naima 5, CA 640, Arcama, stoi tez jakis Rotel. Wypozyczenia OK.

Jest jeszcze kilka sklepow w Gdansku (A-Mar, Radio Market), ale nie znam ich adresow. Poszukaj przez googla, albo poprzez linki na stronach dystrybutorow sprzetu.

Z producentow integr w Gdansku jest Amplifikator i Baltlab.

...... oraz Chris Sound Research(CSR),którego integra Texas została uznana za piec roku w AV (chyba) 2002 i tamże zakwalifikowana do hi-endu. Mam nadzieję ją niebawem testować.

a CSR gra przewaznie u QBY, napedza tam kolumny w pomieszczeniu demonstracyjnym (szumna nazwa), mili ludzie.

QBA

Czarny Dwór 2A, 80-365 Gdańsk

tel./fax 058//558 47 65

maila nie podaje bo i tak nie odpisuja. no i wiekszosci modeli nie daje sie odsluchac, ale cos tam zawsze gra.

tak na marginesie to zastanawia mnie jak tu kupic np. chrobry2, jesli nie mozna sie nigdy doprosic odsluchu kolumn, tzn. nie ma zadnego grajacego egzemplarza...eh, niewazne.

• 3 lata później...

Co się dzieje z SIR Audio ???

Czyżby padło .............

Przyznam się , bardzo szanowałem osobę jak i wielką wiedzę pana Jarka Rozdębskiego i byłby wielki smutek i żal gdyby zniknął z życia Trójmiejskich audiofilii.

Byłem tam przed miesiącem ,byłem dziś i jest zamknięte , telefony milczą ...

Robi się pustynia audio w Trójmieście ;-(

QBA: wzmacniacze, kolumny, stare, modyfikowane CD.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sir-z tego co wiem.tak-koniec,ale jak tu zyc z odsluchow lub wypozyczen. Nowy sklep w sopocie na grunwaldzkiej,naprzeciw marco polo mniej więcej,panowie przeniesli sie z dworca kolejki wzg max w gdyni

W SIR Audio u pana Jarka R. kupowałem swojego Cambridge, ależ była radość , odsłuchy, kabelki ,sieciówki i bezcenne rady pana Jarka ;-)

Co jest z tym Trójmiastem !!!

Zero sklepów, a przecież tyle się dzieje - koncerty ,klubowe granie itd.

Byłem wczoraj w TOP HI FI jak zwykle pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa ,

odsłuchałem najnowszych monitorów ProAc Response D Two, ale to nie to czego szukałem .

W ogóle mało kolumn w TOP HI FI ,jak nigdy i HI END praktycznie zero ?!

w trójmieście jest bida jeśli chodzi o sprzęt. Z tych większych i bardziej znanych ostało się Top Hi-Fi i Albatros na oliwie. Jest też Audio Video Design w bałtyckiej no ale tam hi-endu nie uświadczymy.

Co do Sir'a to faktycznie koniec i wielki żal. Pan Jarek jest osobą na prawdę cenną w tym świecie dlatego tymbardziej szkoda jego zakątka audio w trójmieście. Byłem u niego ostatniego dnia jego działalności. Wielka szkoda, że zaprzestał prowadzenia interesu. No ale może kiedyś wróci;) Kto wie

A co do obsługi w Top Hi-Fi to fakt, jest bardzo dobrze ( z pewnym małym wyjątkiem:) ).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.