Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Focal chorus 826

Daro_stg

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki piecyk polecacie do tych kolumn? Pokój mam 30 m i słucham muzyki elektronicznej. W chwili obecnej szukam wzmacniacza a w przyszłości ma on słuzyć jako końcówka mocy do zestawu kina domowego którego może będe kompletować. Nie wiem ile powinien kosztować taki wzmacniacz aby było dobrze dlatego zaproponujcie mi wersje tansza i drozsza z porównaniem :)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/117416-wzmacniacz-do-focal-chorus-826/

Ja bym brał wzmacniacz stereo taki jak Musical Fidelity A3, Densen Beat 100, Creek 5350SE lub Arcam A85.

Ale jeżeli chcesz tego używać do kina domowego - to Thule robiło dobre amplitunery KD.

Witaj,

zwróć uwagę na ofertę wzmacniaczy NAD, będzie to dobre połączenie z Twoimi kolumnami. Już model C356 BEE od biedy mógłbyś zastosować, natomiast optymalnym rozwiązaniem byłby NAD C375 BEE.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Ja bym brał wzmacniacz stereo taki jak Musical Fidelity A3, Densen Beat 100, Creek 5350SE lub Arcam A85.

Ale jeżeli chcesz tego używać do kina domowego - to Thule robiło dobre amplitunery KD.

nic mi nie mowia te wzmacniacze i mam daleko do nich zeby osobiscie zobaczyć... a w ciemnoe bez słuchania nie uśmiecha mi sie ich kupować..

a co powiecie na to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poprzedni właściciel wychwala vincenta a ten jest najdroższą używka na allegro. Co myslicie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja mam Focale Arie i Vincenta najleprze połączenie. W moim domu bylo wiele wzmacniaczy nawet droższych lecz gdy przyszedl Vincent reszta zostala wykoszona juz po pierwszych minutach sluchania .Do dzis stoi i jeszcze dlugo bedzie stal :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.