Skocz do zawartości
IGNORED

Skrzynia basowa produkcji własnej pod głośnik STX 10"

Moreno

Rekomendowane odpowiedzi

mnie to jednak ciekawi, bo troche trudu włozyłes w budowe nagranie , załozenie tematu, wycofujesz sie, piszesz....

abstrahując od jakości filmu i dźwieku .... skąd wziąłeś pomysł na aplikację tego głosnika?

usuwając film przyznałes sie do porażki, nie pozwalasz odwiedzającym ten wątek wyrobić sobie zdania i oceny postów kolegów którzy zabrali głos, na który przeciez liczyłeś, co prawda negatywny.... ale prawdziwy

Z niczego sie nie wycofuje. ...nie wkładaj mi w usta słów, których nie powiedziałem.

Nie wiem jak definiujesz pojęcie porażka, ale dla mnie owa konstrukcja nie jest porażką, a wręcz przeciwnie - jestem zadowolony z tego co udało mi się uzyskać. A temat założyłem po to aby podzielić się wrażeniami i posłuchać cennych rad. ...niestety jak widać niefortunnie.

Może ja się nie znam, może jestem głuchy i się nie znam, ale to nie oznacza od razu, że mam np. jeść krewetki bo innym bardzo smakują. ...nie. Dla mnie taki dźwięk odpowiada i dla wielu innych normalnych ludzi również.

I jeszcze raz podkreślam, nie jestem żadnym dresem. ...nie chodzę w dresach, nie słucham takich klimatów jak dresiarze oraz nie zachowuje się jak dresiarz. ...a propo klimatów - nie cierpie hiphopu.

Bardzo lubię muzykę z lat 80tych. Czasami słucham też wybranych utworów rocka czy popu, a nawet disco-polo. ...tak, słucham również disco polo. Możecie mnie za to zbesztać. Śmiało. Jesteście w tym naprawdę dobrzy.

Na codzień jeżdżę zwykłym autem, bez żadnych spojlerów neonów i innych dupereli, które moim zdaniem tylko szpecą linię nadwozia.

Gdy jadę sam, czasami lubię sobie posłuchać muzyki nieco głośniej. I jako przykład opiszę brzmienie w utworze "Roxette - Listen to your heart" (choć do jazdy to on się w ogóle nie nadaje, ale go lubie) - te uderzenia, które są w pierwszej minucie są dość mocne i głębokie, ale nie dudnią. Dla mnie są bardzo realistyczne.

I nie słychać samego łup łup na zewnątrz samochodu - fabryczne wytłumienie bagażnika tego auta doskonale wycisza bas na tyle, że na zewnątrz słychać po prostu całe pasmo. ...i nigdy by ci do głowy nie przyszło, że w bagażniku siedzi dokładnie ta basówa co była na filmiku z pierwszego posta.

Ta skrzynia pracuje wprost proporcjonalnie do danego klimatu, no ale co ja tam będę wam opowiadał. Przecież ja sie nie znam.

To wy jesteście wielkimi guru, którzy nie potrafią w prosty sposób powiedzieć, że np. źle nakręcony film - wy potraficie tylko powiedzieć: to jest do dupy, żenada, tragedia, cienizna, wyp***aj stąd itp itd.

A zatem możecie być z siebie dumni, bo wypier***am stąd. bye bye

To wy jesteście wielkimi guru, którzy nie potrafią w prosty sposób powiedzieć, że np. źle nakręcony film

Nic dziwnego że nie rozumiesz skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Od pierwszego postu jest Tobie tłumaczone że to ten film jest "do bani" (raz ze kręcony kiepskim sprzętem, a dwa że takie filmiki same w sobie są bez sensu), a nie konstrukcja :)

wypier***am stąd. bye bye

Na elektrodzie powinni Ciebie lepiej przyjąć, tam lubią takie filmiki ;)

Bye bye :)

Gość

(Konto usunięte)

Na codzień jeżdżę zwykłym autem, bez żadnych spojlerów neonów i innych dupereli, które moim zdaniem tylko szpecą linię nadwozia.

Gdy jadę sam, czasami lubię sobie posłuchać muzyki nieco głośniej. I jako przykład opiszę brzmienie w utworze "Roxette - Listen to your heart" (choć do jazdy to on się w ogóle nie nadaje, ale go lubie) - te uderzenia, które są w pierwszej minucie są dość mocne i głębokie, ale nie dudnią. Dla mnie są bardzo realistyczne.

I nie słychać samego łup łup na zewnątrz samochodu - fabryczne wytłumienie bagażnika tego auta doskonale wycisza bas na tyle, że na zewnątrz słychać po prostu całe pasmo. ...i nigdy by ci do głowy nie przyszło, że w bagażniku siedzi dokładnie ta basówa co była na filmiku z pierwszego posta.

WOW!

prawie jak Eastwood w "Gran Torino"

o wycofywaniu pisałem w kontekście Twego "odchodzę i powracam" " nie chcę ale piszę"

ale chętnie sie dowiem od Ciebie .... co sie Twoim zdaniem nadaje do prowadzenia zwykłego auta?

oraz skoro na co dzień jeździsz zwykłym to czym jeździsz od świeta?

Gość

(Konto usunięte)

Zapewne świątecznym- czy to nie logiczne? :)

:) jesteś pewien ,że zasady logiki nalezy tu zastosowac? z matematycznego punktu widzenia Twojej hipotezy nie da sie udowodnic :) mozesz jedynie zastosować rachunek prawdopodobieństwa :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.