Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz multimedialny czy Bluray z WIFI ? Radio z internetu

Dyrmaz

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem! Jako, ze jestem tu nowy chcialbym na wstepie pozdrowic wszystkich Forumowiczów.

Jak to jest z tym radiem internetowym? Chciałbym sobie posłuchac radia z sieci domowej WIFI (urządzenie musi posiadać wifi) ale tego normalnego które występuje na falach FM czyli np RMF FM, RADIOZET, PR1, PR2, PR3, PR4 itd. ale też i plików MKV, FLAC, MP3, AVI (czyli filmy i muzyka). Niestety mam b.słaby sygnał FM dlatego szukam takiego rozwiązania.

Czy takie urzadzenie np Pioneer BLU-RAY BDP-170-K (lub inne) spełni te wymagania? szukam sprzętu które w w kolejnosci od najtanszego będzie spełniać w/w wymagania. Najlepiej gdyby mozna było odsłuchac radia internetowego nie włączając TV tylko wyszukać je za pomocą wyswietlacza juz wmontowanego w odtwarzacz... natomiast TV włączac dopiero chcąc obejrzec film z DVD czy AVI/MKV...

Czy jest wogóle takie cóś?

Wystarczy przeczytać opis urządzenia albo poczytać forum.

co innego pisze w opisie urzadzenia a inaczej sprawa wygląda w rzeczywistosci. A forum czytam i czytam... od 6ej rano do 2 w nocy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.