Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory aktywne do domowego słuchania

Jeep wi ejt

Rekomendowane odpowiedzi

I nie pogram, stoją i cisza

Nie możesz pożyczyć od sąsiada. Ja mając sprzęt w domu bym nie wytrzymał. Wszystko z Tobą w porządku ? ;-) ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak to jak! Karta dźwiękowa posiada płynną reg. poziomu sygnału.

Podpinasz kablem Jack/rca i ustawiasz poziom głośności w kompie.

Ustawianie głośności zacznij od zera by nie ryknęło za głośno.

Od sąsiada kontroler?

Czy cukru?

:-D

Sorry myślałem że chodzi o przedłużacz :-) :-) :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

heheh nie lechu, zakupię audiiofilski, czarny

lewy będzie szedł przedłużaczem a prawy z sieci - będzie krótsza droga to i mocniej zejdzie bas i będzie szersza scena :D

Syrena jakim kablem rca?

foki mają wejścia xlr i pojedynczy rca. ale z kompa puszcze jack - rca do jednego głośnika, mam grzać po mono?

zresztą nie mam takiego kabla, mam jack - rca podwójne typu chinch

zatem dupa blada

Palmer przyszedł wreszcie, oczywiście już obity z jednej strony, ale grunt że działa

Podłączyłem monitory i zaczynam sobie słuchać

grają super, szczegółowo, czysto, basu nie brakuje i kiedy jest potrzebny odzywa się konkretnie czego dowodem jest pogłos w pomieszczeniu obok..akustyka..

zmiana z Microlabów rewolucyjna oczywiście..

Monitory dogięte aby trafiać w uszy wysokotonowym, na standach, rozstawione na jakieś 210 cm,od tylnej ściany do woofera jakieś 70 cm

a ja sobie siedzę na kanapie pośrodku ambarasu i słucham nowo zakupionej płytki Gentelmana Unplugged

elegancka

już zabezpieczone bejcą ,niemal nie widać a i tak jest schowany z tyłu tv

w trybie stand by aby wzbudzić monitory trzeba jednak zwiększyć głośność, pewnie zwiększenie czułości poprawiłoby sytuacje, ale zostawiłem fabrycznie przełączniki na neutralnym

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.