Skocz do zawartości
IGNORED

Przedwzmacniacz z wyjsciem xlr

Davson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zakupić przedwzmacniacz z wyjciem xlr bo takie wejścia ma tylko końcówka mocy. Chcę pobawić się wstępnie w stremowanie muzyki z ipada. Co koledzy mają na uwadze kwota wstępna do 2k zł. Pozdrawiam Davson

https://www.audiostereo.pl/topic/118095-przedwzmacniacz-z-wyjsciem-xlr/

Ha.Właśnie jestem na etapie podobnych poszukiwań. Czy ktoś z Panów wie,jak w roli pre sprawdzają się daci AGD (konkretnie nfb 28)?@Davson sorry za obcesowe podpiecie się do Twojego tematu.

Marcin

Koledzy nie mam żadnego przedwzmacniacza. Mój cd ma cyfrowy przedwzmacniacz i tak gram bezpośrednio na końcówkę mocy100 W na kanał klasa A. Nie wiem co mają do tego przejściówki przecież trzeba je gdzieś podpiąć. Chyba że koledzy myślą o przedwzmacniaczu z wyjściami niskonapięciowymi wtedy można zastosować takie okablowanie i taki przedwzmacniacz.. Ale odpowiedni przedwzmacniacz muszę kupić. iPada jako źródło traktuję przejściowo.Chcę posłuchać Spotify aby sobie pomóc w doborze płyt. Proszę doświadczonych kolegów o pomoc w jego doborze.

Chodziło mi o to, że w tej cenie przedwzmacniacz może będzie miał wyjścia xlr, ale nie liczyłbym, że będzie zbalansowany. Równie dobrze można szukać przedwzmacniacz z wyjściami rca i połączyć z końcówką mocy z wykorzystaniem przejściówki rca->xlr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.