Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś w Bydgoszczy ma Audioquest CV-4

holik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko do forummanów... Czy ktoś z Bydgoszczy lub najbliższych okolic posiada w swoim zestawie Audioquesta CV-4. Jeśli tak, to czy nie zechciałby mi go użyczyć na odsłuch kilku nutek. Żal mi troszkę i strach wyrzucić w ciemno 700 plnów:( A jak to nie będzie to...? Liczę na zrozumienie i przychylność.

Pozdrowionka

holik, jeśłi dobrze pamiętam tematy z forum, to macie w Bydgoszczy przynajmniej jeden komis, nie mają?

Jeśłi niemają, może by sprowadzili 1 parę na własne ryzyko, raczej jąsprzedadzą , dlugo nie pleży, rozważaleś to?

Zapytaj w Minima Audio na Gdańskiej. Tam zresztą forują ten przewód. Tam też kupiłem i ja i uzytkuję od 4 lat.

Doskonała dynamika, szczegółowość, dobra stereofonia. To główne cechy którymi się charakteryzuje CV4. W hi-fi i muzyka napisali że dłuższe słuchanie może być męczące. Coś w tym jest gdyż sam to obserwuję, Jednak nie jestem do końca pewny. Powodów może być wiele w całym torze i nie tylko w CV4. Nie porównywałem mojego systemu z niczym innym więc trudno mi się do tego ustosunkować. Generalnie gra dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.