Skocz do zawartości
IGNORED

DYNAUDIO DM 3/7 vs Paradigm Monitor 9v7 vs TANNOY REVOLUTION DC6 T

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest piękne że pozostajemy przy utartych ścieżkach :)

Ja wróciłem do Tannoya po chwilowej zdradzie z Dali

dokładnie mam sentyment do tannoy za pare funciaków ale jednak to jest mój dzwięk którego można słuchac godzinami i cieszy!

tannoy revolution xt6f na wathhifi za 6tyś można mieć rewelacyjne kolumny jakimi są wyżej wymienione tannoye

Jutro bede miał je w domku wraz z marantzem pm6006 opisze wrażenia.

Tannoy bardzo dobra firma przecież. Ja nie wiem czemu tak spychana na margines. Może przez te tańsze serie. Bo podobno te wielkie szafy to jest kosmos. :) Ale takie brytyjskie konkrety jak Spendor czy Harbeth. Ojciec mój używa Tannoya 605, i naprawdę fajnie się sprawują. Gra to pod Luxmanem L-190. Do dżeziku cycuś-glancuś.

Tannoy bardzo dobra firma przecież. Ja nie wiem czemu tak spychana na margines. Może przez te tańsze serie.

Nie przez to że nie testują ich w Audio. :)

• 2 tygodnie później...

fajny test, kumpel miał Kef Q700 kupił w ciemno sprzedał po pół roku stwierdził że nieporozumienie za tą kasę

dokładnie miałem q 500 koszmar grane z roksanem k2 , caspian.... masakra

To nie zbyt udana ale i tania seria, dużo konstrukcji w podobnej cenie prezentuje po prostu dużo lepszy dźwięk.

Jestem tego samego zdania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.