Skocz do zawartości
IGNORED

Kenwood LS1200- ktoś coś słyszał?

S.Sam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Staram się wyhaczyć na ebayu jakieś ciekawe kolumienki.

Wpadła mi w oko taka aukcja, zwłaszcza, że mam raptem 100km od siebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z tego co wyczytałem to ok ale chciałem się jeszcze dowiedzieć- ktoś miał okazję je słyszeć?

I ważne pytanie. Ile są warte?

Nie chcę przelicytować ani też odpuścić za pół ceny.

Serdecznie pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Licytacja nie osiągnęła ceny minimalnej ale skontaktowałem się z sprzedawcą i za 150€ są moje + gość mi je osobiście przywiezie. Jutro albo za tydzień.

Gość mówił, że je sprzedaje, bo nie ma miejsca, a buduje nowe kolumn- więc musi się znać na rzeczy. A jakoś tak przyjemniej kupić prawie 40 letnie kolumny od pasjonata niż kogoś kto je znalazł w piwnicy dziadka i nawet nie wie czy prawidłowo działają.

Pozdrawiam :D

Branża, nie wiem czy cie to jeszcze interesuje ale kolumny stoją już u mnie.

Zrobiłem chyba interes życia, bo praktycznie gratis gość mi zostawił wzmacniacz DUAL cv1460, który przywiózł by przetestować głośniki.

Sam taki wzmacniacz na ebayu chodzi po jakieś 180€, a ja za całość z dostawą zapłaciłem 155€ :)

Po urlopie będę polował na jakiś odtwarzacz.

Pozdrawiam serdecznie :D

Patrząc na ten Kenwoody to Niemiec wcisnął ci kaszankę za te pieniądze, nawet opłacało mu się Ci je przywieźć.

Realnie ten Dual jest wart może 50 euro na rynku wtórnym. Ceny na Ebay to czysty idiotyzm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.