Skocz do zawartości
IGNORED

25m2 kolumny do 3000zł

zbyszek232

Rekomendowane odpowiedzi

Zainteresowały Cię te kolumny? Model Ergo 90 DC też jest dobry tyle, że z łatwością można znaleźć o 1000zł tańsze:

Link1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Link2

Ukryta Zawartość

Link3

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To trochę już "wiekowe"... Czy nie patrzeć na nie w ten sposób? Jak z częściami zamiennymi...? Jak z wymianą membran w razie przetarć ze starości...? Pytam bo sam nie wiem jak to się zużywa. Kiedyś miałem jakieś UNITRA, które były z 84 roku a w 97 wymieniałem membrany. ponad 2000 to trochę jest jak za używane (oczywiście bardzo dobre), ale czy to nie ich "końcówka"?

Jesli zawieszneie jest gumowe to nie starzeja się tak bardzo . kolumny moga grać latami. Cena do 2000 zł za Ergo to dobra cena. Mają bardzo dobre wykonanie. Mnie dzwiek akurat nie urzeka ale patrzy się na nie z przyjemnością.

Możesz poszukać nowszych z niższej półki Canton Chrono

91-96 to mlode kolumny jeszcze, membrana sie nigdy nie przeciera bo i jak? zawieszenie gumowe po latach moze nieco zmienic wlasciwosci ale jako material jest wieczne, jeszcze nie widzialem sparcialej gumy w kolumnach glosnikowych

Osobiscie bardziej od tych 90 wolal bym wlasnie SC-L lub RC-L

Czym różnią się SC-L od RC-L??? Dla mnie wygląd mają taki sam... Chrono mają świetną aksamitną średnicę, ale basik trochę inny... Nie wiem czy to w salonie odsłuchowym tak było słychać, ale salon był prawie w ogóle nie wyguszony. Można powiedzieć, że warunki zbliżone do moich tylko sala odsłuchowa ciut większa i wyższa z metr. Mówisz sub nie będzie ciekawie grał? Idąc tym tokiem to można by kupić monitorki i sub? ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.