Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam zdjęcia vintage

Chattab

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Kiedyś, gdzieś, na jakiejś stronie poświęconej tematyce audio widziałem stare kolorowe zdjęcie, być może reklamę z jakiegoś katalogu sprzętu. Był na nim mężczyzna w okularach i chyba z wąsem (taki w typie prowadzących program "Sonda"), ze słuchawkami na głowie, rozparty na fotelu/kanapie i słuchający muzyki z błogim wyrazem twarzy. Głowy nie dam, ale wydaje mi się, że źródłem dźwięku na tym zdjęciu był stary amplituner Marantz (taki klasyczny, podświetlany na niebiesko czy zielono).

Kojarzycie może coś takiego? Być może coś pominąłem (albo dołożyłem) w opisie. Pamięć, jak widać, bywa zawodna.

https://www.audiostereo.pl/topic/119126-szukam-zdj%C4%99cia-vintage/

Niestety nie.

To było w takim klimacie pin-up-owym trochę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie, to też zdecydowanie nie jest gość z wąsem w typie prowadzącego "Sondę"...

To może spytam inaczej. Może wpadła wam w oko jakaś grafika lub zdjęcie z klimatem w stylu retro, na której mężczyzna (lub para - nie sama kobieta, bo takich jest pełno) słucha muzyki (gramofon, słuchawki, itp.). Z reklamy, starego katalogu, itp. Coś takiego jak na blogu Stereo i Kolorowo, tylko akurat nie to.

Ukryta Zawartość

takie cuś?

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.