Skocz do zawartości
IGNORED

Czuję się niczym kogut, co chwila nowe jaja.....

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie szanuję siłę uczuć, ale to forum audio-stereo, a nie np. Sympatia

Także proszę bez publicznych deklaracji uczuć, szanujcie uczucia choćby impotentów, osób samotnych, o moderatorach nie wspominając - oni z urzędu nie mają prawa do uczuć na forum.... Lol znowu mi jakiś ponurak moderator punkty walnie ;P

Nie adresuję tego do nikogo konkretnie, tak ogólnie o potędze uczuć sobie parę słów pozwoliłem skrobnąć...

Bo widzę, że u niektórych Kolegów hormony buzują że hej !!!

Moderatorzy powinni być jawni. Włącznie z prywatnymi e-mailami, telefonami, adresami zamieszkania i kontami bankowymi.

Akcja czyste ręce.

Ciekawe ilu byłoby wtedy chętnych :-) :-) :-)

"Niestety, program ,,religia,, zbyt mocno ingeruje w system."

Był wczoraj na Planete+ film o finansach Watykanu. Film jak film - wiadomo że do działania są potrzebne pieniądze, żeby KK mógł działać musi zbierać pieniądze. Jedynie podstawowym jest pytanie po co KK ma działać, a odpowiedz jest - żeby zbierać pieniądze. Religijne szamaństwo to najwyższy poziom pasożytnictwa społecznego. Zbieranie pieniędzy dla działalności umożliwiającej zbieranie pieniędzy - ale tego zagadnienia nie poruszano.

Za to padło tam bardzo mądre stwierdzenie.

KK ma bardzo dużo pieniędzy, a ten kto ma bardzo dużo pieniędzy może kupować korzystne dla siebie decyzje polityczne, zapewniające mu napływ pieniędzy na przyszłość.

A coś się zmieniło od czasu egipskich faraonów w temacie religii, bo nie śledzę na bieżąco... ???

Od zawsze wierni kapłanom byli potrzebni zawsze ( i tylko ) w tym samym celu co krowa miłośnikowi zsiadłego mleka...

Przepraszam wszystkie krowy za wplątanie w to szemrane towarzystwo....

Panowie szanuję siłę uczuć, ale to forum audio-stereo, a nie np. Sympatia

Także proszę bez publicznych deklaracji uczuć, szanujcie uczucia choćby impotentów, osób samotnych, o moderatorach nie wspominając - oni z urzędu nie mają prawa do uczuć na forum.... Lol znowu mi jakiś ponurak moderator punkty walnie ;P

Nie adresuję tego do nikogo konkretnie, tak ogólnie o potędze uczuć sobie parę słów pozwoliłem skrobnąć...

Bo widzę, że u niektórych Kolegów hormony buzują że hej !!!

Zgodnie z tytułem wątku, jak mniemam ;)

Moderatorzy powinni być jawni. Włącznie z prywatnymi e-mailami, telefonami, adresami zamieszkania

Zwłaszcza, że prokurator generalny twierdzi, że to nie ą dane wrażliwe.

Kuzyn murzyna

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.