Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

@Irex, została mi jedna sztuka 627BP, jeżeli jeden Cię ratuje daj znać, mail jest podany w "o mnie". Chyba że chcesz to mam 2 szt 627AP.

Jeśli interesuje Cię PGA2310 to u mnie coś się znajdzie. Napisz na [email protected] po szczegóły. Z chęcią bym się na coś wymienił.

Wydawało mi się, że dwa dni temu je tam widziałem. Jak nie tam, to pewnie w "Om" na Siemiradzkiego. Gdyby zdarzyło mi się jechać w tamte rewiry w tym tygodniu, to mogę je zakupić.

Witam

mam na zbyciu jeszcze PGA2310 (SMD) PGA 2311 (SMD I DIP) a takżę OPA627 AP i BP a także OPA637 AP i BP , takze SMD i DIP

Pozdrawiam

Marek

Dodatkowo dla zainteresowanych, posiadam również układy do DAC, DIR1701/1703,AD1865,AD1955,PCM1710,PCM1725,PCM1739 i PCM1740, a także układy PLL1700.

Witam,

uruchamiam potencjometr na PGA2310 by veteran i brakuje mi impulsatora Bournsa ECW1J-B24 i transoptora TLP-621-2 DIP-8, jakby komuś się po domu walały to jestem chętny (wiem że wszystko jest w TME, ale to jako ostateczność bo przesyłka będzie droższa niż zamówienie...)

Witam, ja również poszukuje 2 szt. pcb LM3875TF by Veteran (z plytkami pod mostki), a najlepiej-jeśli to możliwe- same PCB pod mostki, bo pod wzmaka już mam.

[email protected]

pozdrawiam

SSM2404 - oddam za darmo 2 sztuki (nie używane oczywiście) przeł. analogowych Analog Devices w obudowie SOIC.

Dostałem jako sample.

Poniżej mała fotka, większa na maila.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

Zamienię dwie kostki LM3875TF na potencjometr Alps 2x50k lub podobny do GC (w razie co możliwa dopłata)

Szukam zezystorów 1,8k 1W , 2,2k 1W i 2,8k 1W po jednej sztuce z każdego.

zapraszam na [email protected]

pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.