Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

To też nie kostka, ale jak kogoś zainteresuje, to na priv...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-7066-100002757 1170275560_thumb.JPG

post-7066-100002758 1170275559_thumb.JPG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Napęd SANYO , trafo 650VA, 5kg, wyświetlacz od cd , LCD, duży.Mam jeszcze płytkę główną, ale z nieżywym procesorkiem od sterowania.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest w wątku: "Temat/katalog wspólne zamówienia el."

Są po 1,25zł czyli komplet stereo wychodzi 10zł.

z góry przepraszam, że kość o którą pytam, ma niewiele wspólnego z audio, jednak jest tu pewnie sporo osób, które nie tylko audio "żyją", a siadł mi wzmacniacz RGB w monitorze (kolor niebieski) - LM2402T i jeśli ktoś posiada, to bardzo chętnie odkupię lub wymienię na coś innego (z zakresu audio, żeby nie było tak zupełnie nie w tematyce forum).

digi58 --> Nowe czy z wylutu?

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

To wprawdzie nie kostka, ale leży u mnie kabelek głośnikowy Monster M1.2S w ilości 2x1,7m. Gdyby kogoś zainteresowała wymiana na coś z poszukiwanych przezemnie przedmiotów, to jestem do dyspozycji.

Poszukuję natomiast w ramach wymiany stabilnego - bez luzów stojaka do wiertarki oraz porządnych radiatorów do Alepha30.

wezme ten kabelek Veteran mam do zaoferowania rozne opy ewentualnie jakies Lm czy muru

niestety radiatora czy uchwytu wiertarskiego nie mam

Szukam Pulse Transformer, czyli transformator akustyczny do urządzeń cyfrowych stosowany w przy wyjściu COAXIAL w CD.

Kontakt: [email protected]

Witam !!!!!!!!!!!!

> pawelk_13

Transformatorki o których piszesz mają w Elfie . Sam mam zamiar kupić dwie sztuki więc możemy polączyć siły . A może ktoś jeszcze się dołączy do zamówienia z elfy bo przesyłkę mają dość kosztowną .

Pozdrawiam

Kajo

A kto miałby zorganizować to zamówienie w Elfie. Ja niestety nie ma czasu, ale chętnie zamówiłbym parę dupereli ... Może ktoś ma ochotę na fajne aluminiowe gałki z Elfy ? Cena do przełknięcia od 10 szt.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.