Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na sprzedaz obudowe euro o wymiarach 170 x 114 x 32 mm, info na priva.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Sprzedam tanio opa 1632 nówki 4 sztuki i 6 sztuk tpa6120.

Kupię 3-4 kondensatory 1500uF 63/100V, 47uF/63-100V, 220uf-63-100V 470uf/63-100V najlepiej z Rubycony ZL lub podobne jakościowo.

Sprzedam trafo 600VA 2x30V lub wymienie się za takie samo lub 500VA ale 2x20-22V

Kupie trafo 100-200VA 2x20-22V

Pre Aleph 1.7 PCB

Oddam odpłatnie komplet pcb do pre 1.7 produkcji Veterana. Płytki oczywiście nowe, nie lutowane.

Nie będę miał czasu budować w/w pre dlatego mogę odstąpić. Cena taka za jaką Veteran sprzedawał, ok. 30zł chyba, nie pamiętam.

Dobra ludki ... to inaczej. Powiem tak:

Szukam jakiś dobrych kondensatorów na wyjście mojego CDP-227ESD w cenie do 20 zł za sztuke.

Pojemności z przedziału 10 - 22uF na minimum 25V. Rozmiar nei gra roli. Od razu odpadają jakieś "stare dobre..." np. ruskie olejaki bo pralki z CD robić nie mam zamiaru. Ma ktoś coś ciekawego i chce się tego pozbyć ??? :>

Przyjmę 2szt. AD797 w DIP. Możliwa wymiana na 2szt. LM3886TF, 2szt. OPA134 + płytka stabilizatora symetrycznego (by Veteran), lub na coś jeszcze innego, albo oczywiście gotówka.

chyba że ... :> jak Ci to jest pilnie potrzebne to wymienei się za te OPA134 + płytka, spróbuje konfiguracji AD797 + OPA134 w moim soniaku, a jak nie wypali to 16 będe miał ADki i juz

Nie sprawdzałem, ale znajdę:) Najchętniej jednak wymieniłbym na coś, co u mnie zalega, bo robię małe porządki.

Mam te AD, ale w SO8 i już polutowane na stoliczku w CD, a chciałem porównać kilka w drakuli - na razie sprawdziłem OPA627,OPA637, OPA552 i OPA134.

wymienię trafo 2x22V - 400VA toroidy.pl wersja audio na 2x19 V najchętniej ten sam producent i wersja- (300-500 VA).

powód - wymian kolumn na 4R.

kontakt w omnie.

pozdrawiam

k.

Poszukuję stabilizatorów low drop ujemnych LM2990 na -5V (1 szt) i na -15V (1szt) oraz LM2930 lub LM2940 na +15V (1szt). Odkupię lub się wymienię.

Witam odsprzedam przełączniki 12 pozycyjne

4 sekcje za 50zł

6 sekcji za70zł

takie jak na zdjęciu

myślę że cena nie jest zła

pz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.