Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Np: "W Irlandii spis powszechny przeprowadzony w 2002 roku wykazał,

że 11 procent muzułmanów było bezrobotnych, przy czym średni krajowy wskaźnik

bezrobocia wynosił tam 4 procent."

Czyli 89% zasuwa aż miło. Pozostałe 11% to bezrobotni a nie lenie. Połowa z nich pójdzie do pracy jak ją znajdzie.

Źródło:http://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/1936-EUMC-highlights-PL.pdf

Pokaż jeszcze statystyki francuskie i niemieckie. Trochę większa próbka a zatem i wiarygodność.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Po co wklejasz zdjęcia murzyna który kogoś uderzył ? Coś chcesz tym po świńsku zasugerować ?

Zrzucasz winę na mnie za to, że ciemnoskóry uderzył dziewczynę ?

Jakież to znamienne odwracanie kota ogonem.

mysle ze cie po prostu naucza w sposob prosty i oczywisty ale jak widac..nie dociera.

to sie nazywa przez porownanie.Takie same filmiki sa we francji przedstawiajace kradnacych i bijacych polakow.Twoj duch powinien ci to wytlumaczyc.bo inaczej ..upadniesz.Tzn twoj duch. Edytowane przez muls

Masz filmiki gdzie białe dziewczyny (o zgrozo - Polki. Czy to możliwe w naszym kraju ?) biją mężczyzn, albo biały mężczyzna bije murzyna. Dlaczego do nich się nie ustosunkujesz ?

Dlaczego wyciągasz z sieci tylko taki film który pozwala ci krzewić obrzydliwe fobie i poglądy ?

Edytowane przez justas32

bo inaczej ..upadniesz.Tzn twoj duch.

Masz filmiki gdzie białe dziewczyny biją mężczyzn, albo biały mężczyzna bije murzyna. Dlaczego do nich się nie ustosunkujesz ?

Dlaczego wyciągasz z sieci tylko taki film który pozwala ci krzewić obrzydliwe fobie i poglądy ?

oczekujesz rzeczowej odpowiedzi??
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Masz filmiki gdzie białe dziewczyny biją mężczyzn, albo biały mężczyzna bije murzyna. Dlaczego do nich się nie ustosunkujesz ?

Bo temat jest o uchodźcach.

dobre..znowu annał.Tfu anal.

jednym slowem jak juz rznac glupa to na calego.

Murzyn z afryki bije kobiete a my nie wpuszczamy syryjczyka.Bo my o syrii.

Mysle ze przecietny syryjczyk zrozumie nawet nie znajac polskiego a ten duchowy ni w zab.

Edytowane przez muls

Bo temat jest o uchodźcach.

To pisz - że ich biją, że ich nie chcą wpuszczać, że giną w drodze do europy, że ich zabijają w ich własnym kraju, że Polacy siedzą na pieniądzach a ubogiemu w potrzebie nigdy nie pomogą. Protestuj !

Murzyn z afryki bije kobiete a my nie wpuszczamy syryjczyka

Nie czepiaj się. Nienawidzić trzeba wszystkich - nie tylko murzynów. Arabów też. I Polaków którzy myślą mądrzej niż on .

Bo to wszystko jakieś OBCE som ...

znane.Polozyli sie na torach zeby zablokowac pociag polski duchu.To nie walc w palacu dobrodzieju.

Teatru ciąg dalszy.

to walka o zycie o czym ty nie masz pojecia.

dodajmy ..bladego.

natomiast patrz sie i ucz bo mozesz przezyc to samo.

tylko twoja zona z dupa jak balon nie przejdzie tych pare tys kilometrow.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To pisz

Nie będziesz mnie instruował o czym i w jakiej formie mam pisać, to po pierwsze.

Po drugie

że ich zabijają w ich własnym kraju

Polacy stanęli do walki w czasie II WŚ, a z obrazu jaki widać wynika, że wielu tych uchodźców to zdrowe chłopy zdolne do walki o swój kraj.

Polacy stanęli do walki w czasie II WŚ, a z obrazu jaki widać wynika, że wielu tych uchodźców to zdrowe chłopy zdolne do walki o swój kraj.

ty masz chlopaczku pojecie o tamtej wojnie.Jak nie masz to porozmawiaj albo poczytaj.Tam sie wszyscy bija z wszystkimi bez rozpoznania.Wlacznie z wlasnym rzadem.Ty jestes ignorant chlopczyku mimo ze stary. Edytowane przez muls

Teatru ciąg dalszy.

A co powiesz na to :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pewnie to wroga propaganda na nasz naród bez skazy . Obce wzorce ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ty masz chlopaczku pojecie o tamtej wojnie.Jak nie masz to porozmawiaj albo poczytaj.Tam sie wszyscy bija z wszystkimi bez rozpoznania.Wlacznie z wlasnym rzadem.

Więc najlepiej zaflancować tę uroczą odmienność kulturową do nas.

znane.Polozyli sie na torach zeby zablokowac pociag polski duchu.To nie walc w palacu dobrodzieju.

to walka o zycie o czym ty nie masz pojecia.

dodajmy ..bladego.

natomiast patrz sie i ucz bo mozesz przezyc to samo.

Kpisz sobie już ze wszystkich? Chyba widać że siłą położył kobietę na torach, o zdanie jej nie pytał.

Ja tam jestem przeciwko flancowaniu. Wszystkich Polaków z zagranicy - za mordę i do kraju. Co ich będziem przeflancowywać ? Powiesz że się dostosowują ? I co z tego ? Dalej biorą tańsze prace po zaniżonych stawkach, biorą cudze zasiłki, kradną, mniej się myją, szerzą nienawiść rasową i kulturową. Tylko z cery udają europejczyków. Za ryj ich i do własnego kraju ...
Gość vasa

(Konto usunięte)

Pokaż jeszcze statystyki francuskie i niemieckie. Trochę większa próbka a zatem i wiarygodność.

Mój wpis był w kontekście polskim. Uważasz że ewentualni imigranci będą mieli w Polsce taki socjal (czytaj możliwość darmowego życia) jak w Niemczech lub we Francji?

A pamiętasz informacje z UK że Polacy to lenie wykorzystujący ichni system socjalny? Historyjkę o polskim gangu który kogoś tam pobił i o innym Polaku co zamordował itd, itp. Ta, pogardzana przez Ciebie statystyka mówi że jeżeli próbka jest wystarczająco duża to elementy skrajne na pewno się w niej znajdą.

Zadałem Ci wczoraj pytanie wobec którego okazałeś się kompletnie bezradny.

Z mojej strony EOT.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wklejasz treści za które mnie wcześniej ganiłeś ? (murzyn uderzający białaskę) brawo Watsonie, gratuluję "przebiegłości", a zwłaszcza tupetu.

A co powiem na to ? - podobne incydenty się zdarzają w każdym kraju i nie są one regułą określającą daną populację.

Kpisz sobie już ze wszystkich? Chyba widać że siłą położył kobietę na torach, o zdanie jej nie pytał.

napisalem wczesniej ze to nie bal w palacu??Ani kreskowka dla dzieci.to walka o zycie.

A co powiem na to ? - podobne incydenty się zdarzają w każdym kraju i nie są one regułą określającą daną populac

rozbrajace .Widocznie twoj duch zaczal trzezwiec.

Wklejasz treści za które mnie wcześniej ganiłeś ?

jednak nadal nie dociera?? Edytowane przez muls

A co powiem na to ? - podobne incydenty się zdarzają w każdym kraju i nie są one regułą określającą daną populację.

Ładnie że tak ładnie podsumowałeś swój filmik o tym murzynie ... uczysz się ...

No to bohatyr, położył babę na torach.

A drugi bohatyr przypieprzył przypadkowej przechodni.

Kwiaty pod nogi im rzucać takie są z nich wojowniki.

Kula w łeb!

Edytowane przez Piotr_1

Mój wpis był w kontekście polskim. Uważasz że ewentualni imigranci będą mieli w Polsce taki socjal (czytaj możliwość darmowego życia) jak w Niemczech lub we Francji?

Uważam że jeżeli Polska przyjmie "kwotowych" imigrantów, to oni i tak ruszą do Niemiec jak tylko będą mieli taką możliwość. Jeżeli zrobią to na polskich papierach, będzie to dodatkowe osłabienie naszej pozycji w Europie.

Ciekawe zresztą jak wyobrażasz sobie selekcję uchodźców - ten do Polski, tamten do Niemiec, zwłaszcza wobec obrazków z Węgier.

Zadałem Ci wczoraj pytanie wobec którego okazałeś się kompletnie bezradny.

To Ty okazałeś się nieumiejętny w dziedzinie obsługi wyszukiwarki forumowej i trzymania się tematu wątku.

Uważam że jeżeli Polska przyjmie "kwotowych" imigrantów, to oni i tak ruszą do Niemiec jak tylko będą mieli taką możliwość. Jeżeli zrobią to na polskich papierach, będzie to dodatkowe osłabienie naszej pozycji w Europie.

oslabienie to juz mamy.Nie pojada bo beda przypisani.Polska dostanie dotacje na utrzymanie z funduszy unijnych i jak sie polaczkowatosc polska dowie ile na rodzine to beda sobie arabow wyrywali z reki. Edytowane przez muls
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ładnie że tak ładnie podsumowałeś swój filmik o tym murzynie ... uczysz się ...

Kłamstwo i kalumnia !

Gdybyś czytał ze zrozumieniem mój wpis, to byś dostrzegł, że była to odpowiedź na cztery linki, które wstawiłeś na Forum ...bo przecież o to pytałeś.

zatem jeśli już coś czytasz, to przynajmniej ze zrozumieniem ...chyba że dalej odwracasz kota ogonem.

A jak odwracać psa ogonem, to o to zapytaj mulsa.

Edytowane przez stary bej

No to bohatyr, położył babę na torach.

A drugi bohatyr przypieprzył przypadkowej przechodni.

ty masz takie pojecie jak groch o kapuscie.Nie bohater tylko zrozpaczony walczacy o byt tej zony i dzieci.Zastanawiajajce ze tych dzieci to maja zwykle do dwoje.

A jak odwracać psa ogonem, to o to zapytaj mulsa.

ty sie moze spytaj maja.I jeszcze raz przeczytaj co napisales.jesli tego nie zrozumiesz to jestes wytlumaczony.

Edytowane przez muls

Uważam że jeżeli Polska przyjmie "kwotowych" imigrantów, to oni i tak ruszą do Niemiec jak tylko będą mieli taką możliwość

TEORETYCZNIE nie będą mogli: "Imigranci będą musieli zostać w kraju, który został im przydzielony i w którym zostaną zarejestrowani. - Nie będą mieć wyboru - skomentowała rzeczniczka Komisji Natasha Bertaud."

Ukryta Zawartość

chciałbym kolegę poprosić o powstrzymanie się od robienia chlewu.

Ukryta Zawartość

Tak, za dwadzieścia lat ten bohatyr wybije Ci szybę w sklepie i spali samochód bo z wystarczającym szacunkiem się na niego nie spojrzysz.

Na co mu żona, jak ma już nową laskę. Dynamitu w nogawce.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.