Skocz do zawartości
IGNORED

NAD C326BEE vs.AMC XIA vs. Marantz PM6005 do MA BX2

Damian_59899

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż mogę powiedzieć, decyzję podjąłem. Może i Pan muda44 ma racje. Nie ma już co mówić, co by było gdyby... Może będę żałował, może nie. Oby nie!:) Ważne, że mi pomogliście i dla Was wielki Szacunek i podziękowania za poświęcony czas i rozmowę.;) PS. Ważne, że nie kupiłem DENON'a, choć przez chwile też o nim pomyślałem;)

Gość rydz

(Konto usunięte)

decyzję podjąłem.

I bardzo dobrze , bo im dłużej byś tu czytał tym większy mętlik w głowie byś miał .

Przygotuj pomieszczenie , ustaw jak należy i ciesz " uchle " muzyką nie doszukując się ułomstwa zestawu , bo pamiętać trzeba że to nawet nie klasa średnia audio .

Miłego słuchania !

Pozdrówko .

No i jak tam wrażenia po odsłuchach wzmaka? Zostawiasz go sobie czy jednak to nie to i szukasz dalej?

ATC SCM7/HEGEL H95/CHORD QUTEST - REAL SOUND /// REGA ELEX MK4/B&W 607S3 - FUN

Panowie.Pierwsza ocena na szybko, bo zaraz wyjeżdżam na tydzień i mnie nie będzie. Brzmienie rewelacja.Scena konkret no i bas czuc moc i to duży zapas mocy, bo powyżej 1/4 mocy już jest bardzo głośno i czysto. Tamten Denon przy tym poziomie głośności zniekształcał, a tu jest czysto i czuć mięsko.;) Co do góry to jeszcze się nie wypowiadam, bo nie miałem zbytnio czasu. Napewno jest jej mniej niż w DENON'ie, ale jakościowo czuć poprawe o taką jaką mi chodziło.:) A co do mankamentów, to niestety za duża czułość potencjometra głośności. Na początku nie słychac nic, a nagle juz jest wyraźnie głośniej,ale też nie do przesady wieć może niepotrzebnie się czepiam. Zapomniałem Wam dodać, że kupiłem używke za 700 zł. Wiem, marudziłem, że chce nowy, ale cena i stan jaki znalazłem jest rewelacja. Zauważyłem, też ze szybciej staruje mi lewy kanał podczas zgłaśniania na początku, ale dwa milimetry dalej i grają równo. I tutaj pytanie do magika od przeróbek, czy jest szansa zniwelowac wade tego potencjometru, czy tak ogólnie wszystkie urządzenia mają?Pewnie zaraz się przyczepicie do mnie, że sam trafiłem na sztuke z uszkodonym potencjomtrem, bo NAD miał z tym problem, lub po prostu upływ czasu tak zrobil.:)Tak czy siak jestem zadowolony ze wględu na cene=jakość.:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.