Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer a 757 jakie głośniki optymalne

RysiuMarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie głośniki polecacie do Pioneera a 757 pokój 20m2 siedze od kolumn 3m interesuja mnie podłogówki które dawały by rade pod tym sprzętem na razie mam wharfedale diamond 220 podstawkowe i stwierdzam że przy głośniejszym odsłuchu dźwięk się zniekształca a membrany nie dają rady. Prośba nie proponować żadnych tonsili

Jakiej muzyki słuchasz?

Ta linia Pionier'ów cechuje się dobrą dynamiką i basem, jeśli interesuje Cię brzmienie selektywne, jasne, dynamiczne to proponuję Polkaudio TSx330T (dojrzałe brzmienie, bardzo przestrzenne, czyste z dobrą podstawą basową), Indiana Line Tesi 560/Nota 550 (bardziej delikatne, "miękkie" granie) lub Melodikę BL40 (bardzo dynamiczne kolumny, o ciepłym, ekspresyjnym brzmieniu).

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Muzyka jaką słucham czasami z vinyla Humperdinka Franka Sinatre z CD Adele Cold Play Insomnia Katatonia Dub step by Lindsey Stirling Mysłałem bardziej o PILOT SB 560 MK III czy słuchał ich ktoś ogólnie jak bym miał kase kupił bym od razu Dali Zensor 7

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.