Skocz do zawartości
IGNORED

trójmiasto czy coś się dzieje ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Zolty - ale jak słuchasz muzy to masz jakieś kabelki he, tak? propozycja trzy modele bym ci podrzucił i powiedział byś coś o nich (ja mam w tej chwili szerokopasmowce i nie bardzo jestem wstanie określić plusy i minusy przewodu z przeznaczeniem dla urządzeń klasycznych)

zildijan - głośnikowe? za wcześnie puki co materiał (przewodniki i izolacje) które testuje przeznaczam wyłącznie na kable sygnałowe, po dokładniejszym określeniu charakteru i pewnych modyfikacjach pewnie przyjdzie czas na głośnikowe

• 1 miesiąc później...

Panowie to odbyło sie to spotkanie (w Gdyni) czy nie - dostałem info na e-mail i nic więcej - ktoś coś wie - może jaja sobie ktoś robi?

To prawda blvd masz blisko mi to chyba tylko las został (ciepło u ciebie) :)

może jakiś performace audiofilski parę systemików złożyć i posłuchać i pogadać

To taka syzyfowa praca składasz system a tu .... niespokojne dni musiałes mieć przez ten pre (Manley?)

wiesz jak jest do ciebie daleko !? ale będzie się trzeba jakoś umówić

Boże ! Nie zaczynaj ! Żadnych niespokojnych dni ! Chyba że w związku z permanentnym przydżwiękiem po równoczesnym podłączeniu dwóch I/k nieekranowanych. Tak działo się z tandemem TagMcLarena, kombinacją pre Tag - power Ushera a i ostatnio Manley-LFD oraz AVM-LFD. Problem zniknął. I jestem z tego powodu zadowolony ; nie latam od razu jak sensat na Forum,ale nadal dobieram okablowanie do nowej sytuacji. Zapraszam na odsłuch,weż kabelki.

a masz jeszcze Electry czy zmieniłeś ? (miałes temat z tym związany)

Każdy mówi, że spokojnie do tego podchodzi :)))

w ciągu najbliższych 2 tygodni odezwę się telefonicznie i może jakoś terminy dopasujemy.

miałem go na...

nie, no nie będe wszystkiego pamietał - ale jak ci wpadnie kwietniowy HI-FI to zerknij w test przypomne się wtedy :)

• 4 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.